Papir bedre at læse på end skærm

Dyr dansk ørenlyd

Bang & Olufsen laver mange virkeligt elegante ting – bl.a. også nogle af de bedste og mest musikalske trådløse øretelefoner på markedet.

Men som alle ved – B&O er lækkert og kostbart. Faktisk dyrere end de ellers ikke ligefrem prisgunstige Apple ting.

Det gælder også for de nye Beoplay Beoplay E8 2.0 øretelefoner, der både i livsstil, kvalitet og typiske kunder skal konkurrere direkte med Apples populære AirPods.

Som navnet 2.0 antyder, er der tale om en forbedret udgave af de nuværende Beoplay E8 øretelefoner. De er blevet modificeret på adskillige områder, hvor den vigtigste ser ud til at være trådløs opladning. Det er noget, som Apples AirPods ikke tilbyder – endnu da.

B&O’s glimrende Beoplay E8 øretelefoner er kommet i en version 2, hvor de fleste forbedringer ligger i den medfølgende bæreæske.

Den medfølgende bære-æske ser i det hele taget ud til at have fået de fleste forbedringer. Selve de små in-ear telefoner ligner sig selv. Men ok – de er altså også gode i deres nuværende udgave.

Bære-æsken har fået større batteri, så det nu kan levere tre fulde opladninger til øretelefonerne. 16 timer for at være mere præcis. Der er kommet et mere moderne USB-C kabel, og man kan via små lamper på ydersiden af æsken se batteri status.

Det trådløse foregår via en lille omvej – og til en ekstra pris. Man skal nemlig lægge bære-æsken oven på en ladeplade for at opnå den ønskede effekt. Opladningen sker til gengæld med hele 10 watt, hvilket lover et hurtigt energi-shot til sine B&O øretelefoner.

Bære-æsken skal lægges oven på en særlig laderplade for at blive helt trådløs. Noget af en kostbar ekstra omkostning for at slippe for et laderkabel i etuiet.

Laderpladen skal man købe separat. Den kommer i elegante materialer som læder, børstet aluminium samt i farverne Limestone, Black, Natural og Indigo Blue. Pladen fungerer også med ”gamle” versioner af Beoplay E8 øretelefoner, der dog skal lægges i den nye type bære-æske.

De nye Beoplay E8 2.0 kan købes fra midten af februar til priser fra 2.750 kroner inklusive etui. Man kan vælge øretelefonerne i samme kulører som laderpladen. Den kommer til gengæld først i april, og prisen er endnu ikke officiel. Regn dog med en pæn ekstra udskrivning.

Det samme gælder for det nye bære-etui i løs vægt, som kan være interessant for nuværende brugere af Beoplay E8 øretelefoner. De må betale ca. 1.500 kroner for æsken. Det er mere end, hvad et komplet sæt Apple AirPods koster….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Papir bedre at læse på end skærm