Vi giver milliarder til et godt formål på fødselsdagen

Det smarte lille personlige hovedtelt

Engang imellem kan man undre sig over den (manglende) sans for timing, som fabrikanter og PR-bureauer må have, når de sender informationer om nye produkter på det helt forkerte tidspunkt af året.

Shader er sådan et eksempel. Shader er en små-genial kombi af solskærm, drink-holder, hovedpude, ventilator og solcelle oplader. Ideel til alle de sommerglade, der bruger time- og dagevis på stranden.

Og så udsendes nyheden altså i anden halvdel af august, hvor langt de fleste danskeres sommerferie er overstået, og viheller ikke længere har den herlige hedebølge, som ville være den perfekte undskyldning for at købe en Shader.

Men OK – Shader kommer fra Australien, og ”down under” har de vinter lige nu. Så timingen er perfekt for Sydney, Melbourne osv. Mens vi andre må skulle købe Shader til vores vinterferie i Syden eller i god tid til sommerferien næste år.

Anyway. Jeg synes, at Shader ideen er sjov. Om den også fungerer i praksis, kan kun en test afsløre, Så Shader – send fluks et eksemplar til afprøvning og læg lige et par flybilletter ved til en destination, hvor man stadig er sikret høj sol og varme. Middelhavet eller Caribien for eksempel.

I sammenklappet tilstand ser Shader ret uskyldig ud. Den kommer i sin lille bærepose stof. Foldes nyheden ud, forvandler den sig som det oplagte værktøj til at slappe af på stranden, græsplænen, i parken osv.

Man kan f.eks. få den perfekte solbrune farve på kroppen, uden at man har solen stikkende lige i øjnene. Man gemmer nemlig sit hoved i Shaders skygge, behageligt anbragt på en oppustelig pude. Herinde generes man heller ikke af vinden, der blæser sand i ansigtet på en.

Under puden gemmer sig en mini køleboks med både glasholder og plads til seks flasker eller dåser med øl, vin og sodavand. Køleboksen kan åbnes på klem, så man får en behagelig sval pude at lægge sit hoved på.

Er der brug for endnu mere køling, skal man købe Premium udgaven af Shader. Den indeholder nemlig en ventilator, som kan blæse luft ind fra siden – alt efter hvor man placerer den i forhold til sin krop.

Blæseren kan enten køre på batteri – eller ved hjælp af solens stråler. Shader er nemlig forsynet med solceller. Dem kan man naturligvis også bruge til at lade ens mobiltelefon op. Eller en helt tredje gadget, der har et USB-stik.

Man må jo sige, at australien er gode til at maksimere deres ture på stranden. Shader koster i øvrigt mellem 60 og 100 euro – 450 og 750 kroner – alt efter hvilken version man vælger. Shader fås nemlig også som et ”double pack” for to….

Shader ved selvfølgelig godt, at folk sjældent går på stranden alene. Derfor findes den nye gadget også som Double Pack.

Shader fås med et integreret solcelle panel, der kan bruges til at lade mobiltelefonen op eller holde en ventilator i gang.

Køber man Premium udgaven af Shader, følger en fleksibel blæser med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi giver milliarder til et godt formål på fødselsdagen