Xiaomi præsenterer kæmpe Mi Max 3 mobil

VIP’er med den højeste hyre

Det amerikanske magasin er ganske underholdende af at være et erhvervs- og finansmedie. Bladet gør nemlig meget i portrætter og ”størst-først-mest” hitlister.

Den seneste handler om, hvilke stjerner inden for underholdning, tv, musik og sport der har tjent flest penge i 2017. Det er enorme beløb, disse dygtige VIP’er skraber sammen på kistebunden.

Den dygtigste af dem alle er bokseren Floyd Mayweather, der flere gange har erklæret, at nu stopper han. Mayweather er 41 år, så man forstår godt, at han er klar til pension fra bokseringen. Omvendt har han aldrig tabt en kamp i sin professionelle karriere og betragtes af mange som verdens bedste bokser på tværs af alle vægtklasser.

Den position sørger for, at tv-selskaber og promotorer hele tiden lokker Mayweather med en fantastisk hyre. Hans seneste kamp mod Conor McGregor skabte en omsætning på 550 millioner USD, hvoraf Mayweather alene scorede 285 mio – ca. 1,8 milliard kroner – før skat.

George Clooney behøver ikke vise sit ansigt i nye film eller Nescafé reklamer for at tjene en milliard kroner. Han skal bare stifte nye sprut-firmaer og sælge dem dyrt bagefter, når de har nydt godt af hans stjernestøv.

Denne enorme purse er forklaringen på, at Mayweather indtager førstepladsen på Forbes’ nye hitliste over de bedst tjenende VIP’er – eller skal vi kalde dem ”celebrities”. De mange penge er tjent hjem på mindre end en time. Sikke en timeløn.

På andenpladsen finder vi den flotte skuespiller George Clooney, der ellers nu om dage gør sig mere som trofast familiefar end som stjerne på det store lærred. Clooneys flotte indtægter sidste år skyldes primært, at spiritus-giganten Diageo købte den lille tequila producent Casamigos, som skuespilleren var medstifter af.

Kardashian klanens Kylie Jenner er straks mere aktiv på tredjepladsen. Den kun 20-årige hører også til verdens rigeste self-made kvinder.

En af for-sommerens mest omtalte rivaliteter sætter også sine fodspor på den nye hitliste. Det er den evige konkurrence mellem de to fodbold-stjerner Lionel Messi og Cristiano Ronald om, hvem der tjener flest penge på sine kontrakter.

Ifølge Forbes hentede de 100 entertainere med den højeste indtjening tilsammen 6,3 milliarder USD i løn. Det er ca. 40 mia. kroner. 22 pct. mere end i 2016….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi præsenterer kæmpe Mi Max 3 mobil