Frakken er også et telt

Kvinder kan godt selv

Kylie Jenner – ja hende fotomodellen, der er halvsøster i den berømte Kardashian familie  – endte ikke i mediernes overskrifter i denne uge på grund af et nyt billede. Den kun 20-årige iværksætter og unge mor til en lille datter erobrede nemlig en plads blandt USA’s rigeste self-made kvinder.

Kylie har allerede overgået sin halv-søster, Kim Kardashian West, i rigdom. Hun har indtil videre tjent 900 mio. USD, Fortsætter hun med at skovle penge ind i samme tempo, bliver Kylie den yngste milliardær i dollars nogensinde, som har tjent sine penge selv – ikke arvet eller vundet dem.

Den position har Facebooks Mark Zuckerberg i øjeblikket. Han tjente sin første milliard som 23-årig og er i dag verdens tredje-rigeste mand i en alder af 34 år.

Oprah Winfrey er USAs sjette rigeste self-made kvinde. Hun er god for over 20 milliarder kroner.

Kylie Jenner er nærmest verdensmester i at udnytte sociale medier. Hun tjener millioner på at reklamere for varer. Hun har sin egen make-up kollektion, og hun er dygtig til at udnytte sit familienavn til egen fordel.

Kylie er endnu ikke nået op i Top-10 over de amerikanske self-made kvinder, der har tjent flest penge. Hun er nummer 27 i det smukke selskab på listen, som laves af  finans-mediet Forbes. Men Kylie er meget yngre.  Kvinderne helt i Top-10 er alle  mindst tre gange så gamle.

Kylie har derfor masser af tid til at blande sig i eliten af kvindelige erhvervs-succes’er. Måske overgår hun dem ligefrem om nogle år.

Den internationalt mest kendte af de super-rige kvinder på Forbes’ Top-10 er nok tv-kendissen Oprah Winfrey. Tilsammen har de ti skrabet en formue på 465 milliarder kroner sammen – 71 mia. USD….

(Infografik: Statista.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frakken er også et telt