Fint genbrug af de brune bønner

Her er de aller-dyreste sportsklubber

I vores del af verden regner de fleste med, at de store fodboldklubber er den dyreste sport. Måske lige bortset fra Formel-1.

I racerbil-verdenen har man ikke rigtigt klubber som i andre sportsgrene, og derfor er Formel-1 holdt ude fra denne nye Top-10 over de mest værdifulde sportshold i verden.

Europæisk fodbold er naturligvis repræsenteret på hitlisten, der er lavet af erhvervs-magasinet Forbes. Men de ligger længere nede på listen i skikkelse af Manchester United, Barcelona og Real Madrid.

De to dyreste sportsklubber ligger imidlertid i USA. Dallas Cowboys med amerikansk fodbold og New York Yankees med baseball.

Ifølge Forbes er Dallas Cowboys hodet nu 2,4 milliarder USD værd. Det svarer til knap 16 mia. danske kroner. Den amerikanske National Football League (NFL) er samtidig den mest indbringende i verden.

I gennemsnit havde NFL klubberne et overskud på 91 mio. USD (ca. 600 mio. kroner) sidste år.  Det må være tal, der får kassemestrene i den danske Superliga til at blive grønne af misundelse.

Den nye infografik fra Statista viser kun de 10 mest værdifulde sportsklubber i verden, men jeg kan da nævne, at Bayern München f.eks. er placeret som nummer 15, Manchester City er nummer 35, Arsenal nr. 43 og Chelsea nr. 46.

Resten af holdene på Forbes Top-50 er alle amerikanske – enten i football, baseball, basketball eller ishockey….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint genbrug af de brune bønner