200 km strøm på otte minutter

Brug Apples ur uden iPhone

Apples populære smartwatch har mange kvaliteter, men også nogle svagheder. Blandt andet, at den ikke har GPS i som standard – og at man er nødt til at have en iPhone i nærheden for at kunne modtage eller foretage telefon opkald.

Tredje generation af Apple Watch opfylder disse behov. Watch 3 med GPS og/eller 4G telefon kommer i danske butikker fra den 11. maj og kan bestilles i forsalg fra den 5. maj.

Apple følger dermed i halen på flere konkurrenter fra Android lejren, der har smartwatches med indbyggede SIM-kort. De fungerer som selvstændige små mobiltelefoner og skal ikke kommunikere via en separat smartphone for at bruges til at ringe eller hente informationer fra internet.

Når man har et Apple Watch 3 med 4G mobil i, kan man klare sig helt uden at have en iPhone på sig. Man kan tage telefoner direkte, streame musik eller bede Siri om at løse opgaver for sig.

Apple Watch 3 kan f.eks. få den personlige assistent Siri til at sende en besked eller alarmere om en kalender aftale. Man kan også streame sine yndlingssange direkte til løbeturen eller en vandring ude i naturen. Der skal bare være mobil-forbindelse. Telefonen behøver man ikke at have med. Kun uret på håndleddet.

GPS-funktionen vil mange motionister, cykelryttere, vandrere og sejlsportsfolk nikke genkendende til. Den kan ikke kun bruges til at stedfæste, hvor man befinder sig rent geografisk. Sammen med fitness apps kan man også mere præcist se, hvor langt man har cyklet, løbet osv. Vigtigt i forbindelse med trænings-programmer, personlige motionsmål osv.

Apple Watch 3 fås med urkassen i enten sølv, pink guld eller space grey. Dertil kommer et stort udvalg af urremme i forskellige farver og materialer. Dertil kommer også en særlig Nike+ udgave af Watch 3, der har særlige Nike-specifikke urskiver, remme og en højdemåler, der kan være praktisk i forbindelse med sports apps.

Priserne for Apple Watch 3 med GPS bliver 2.799 kroner og med både GPS og mobiltelefoni fra 3.399 kroner. Teleselskaber som 3 kan have andre priser i forbindelse med tilbud om mobil abonnementer og særlige introduktioner til det nye Watch ur….

Apples nye Watch 3 fås også i en særlig Nike+ udgave, der er designet sammen med det store sportsfirma.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200 km strøm på otte minutter