Office 2019 til efteråret

Himmelsk lyd på væggen

Nu om dage taler alle om ”skyen”. Det er nærmest selvmord at lagre sine filer lokalt på sin pc, tablet, smartphone eller server. De skal ligge i en “cloud” – som regel et eller andet sted på internet, som man ikke aner hvor ligger. Hos Amazon, Microsoft, Google, Apple, Dropbox osv.

Når man streamer musik fra f.eks Spotify eller Apple Music, kommer den flyvende fra skyen. Hvorfor så ikke formidle den helt ud til ørerne i en sky på væggen?

Den nye Musical Cloud kombinerer en sjovt designet lampe med en trådløs højttaler af god kvalitet. Nogle vil sikkert ligefrem kalde det en himmelsk lyd.

Lidt mere jordnært kan man fjernstyre sin private sky fra en smartphone app. Både lydbilledet med bas og volumen – og lyset, der ledsager musikken. Som stemnings-belysning eller som lysshow, der blinker og ændrer farve i takt med melodierne.

I stedet for traditionelle højttaler enheder bruge Musical Cloud selve skyens overflade til at generere tonerne. Hvordan det lyder, skal jeg ikke kunne sige, men reklameteksterne for den utraditionelle højttaler ivrer om kraftig bas, klokkeren mellemrum og livlig diskant.

 

Den første udgave af Musical Cloud indeholder kun trådløst Bluetooth. Senere kommer også en version med Wi-Fi. Rækkevidden er op til 11 meter mellem højttaler og mobiltelefon, tablet eller laptop – hvis der ikke kommer en væg imellem.

Meteorologisk vidende læsere vil kunne identificere de to versioner, man kan købe  nyheden i. Den ene er i design som en cumulus sky, den anden som en cirrus sky – tynd, fjeragtig ting.

Den rene cloud højttaler og lampe kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter til priser fra 249 USD – ca. 1.500 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Office 2019 til efteråret