Lider du også af selfitis?

Stor lyd og billede fra samme lille kuffert

Når man sidder og studerer den nye Dashbon Flicks nærmere, spørger man sig selv, om denne praktiske nyhed egentlig er en video projekt med usædvanligt godt højttalere i – eller om det er en Hi-Fi stereo højttaler, hvor der er blevet plads til en lyskanon, som kan sende film og tv-billeder op på en væg eller et lærred.

Dashbon Flicks er i hvert fald en sjældenhed i at have begge dele indbygget i samme kompakte og bærbare nyhed, der samtidig kan fungere som musik-anlæg.

Hvis man nøjes med det musikalske, kan Flicks spille i 28 timer, før batteriet skal genoplades. Står den på videoer eller præsentationer med levende billeder i, skal nyheden have tilført ny energi efter fire timer.

LED projektoren i Dashbon Flicks leverer billeder i 720 punkters HD kvalitet. En DLP chip fra Texas Instruments får dog billedet til at se skarpere og mere kontrastrigt ud end en normale HD film. To fuldtone-enheder og en subwoofer sørger for den lydmæssige side af sagen.

Dashbon Flicks kan arbejde med Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast, Roku, Fire TV Stick og andre streaming enheder. Prisen ligger på 599 USD eller ca. 3.850 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lider du også af selfitis?