Så meget tid bruger vi i sociale medier

Phoneside er en ”aha” gadget

Gadges behøver ikke altid være dyre og avancerede i elektronikken. Gadges kan bestemt også være små billige dimser, der hjælper med praktiske opgaver i verden. Som job eller fornøjelse.

Phoneside er en af de gadges, som man tænker, hvorfor har andre ikke fundet på den før? Det er der sikkert også, men de er så bare ikke blevet markedsført så godt, at vi alle kendte til dem.

Phoneside er ganske enkelt en klips, som man kan sætte på sin laptop skærm eller separate monitor på skrivebordet.Bagefter sætter man sin smartphone i Phoneside, og man har både den skærm, man arbejder på og sin mobils display ved siden af hinanden i bekvem øjenhøjde.

(Foto: Makagency)

 

Jeg tænkte straks, hov det er smart, da jeg så meddelelsen om Phoneside dumpe ind i mailbox her til morgen. Ligesom de fleste andre har jeg jo mobiltelefonen liggende et eller andet sted på bordet inden for rækkevidde, men ofte halvgemt af papirer og andet.

Makagency folkene bag Phoneside er nu gået på iværksætter portalen Kickstarter for at skaffe finansiering af en storproduktion af den nye gadget. Her kan interesserede hjælpe med ved at forudbestille et eksemplar til sig selv til en særpris på 25 euro eller 187 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Makagency)

 

(Foto: Makagency)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget tid bruger vi i sociale medier