Moder Sol og den nye Apple

10 mest brugte emojis på iPhone

”Græde af glæde” eller ”glædestårer”. Kald det, hvad I vil, men denne emoji er den klart mest populære på verdens iPhones, iPads, MacBooks og Mac computere.

Dermed er det positive symbol også det mest udbredte i Danmark. Seks af de ti mest købte smartphone modeller  herhjemme i første halvår af 2017 var nemlig en iPhone.

På andenpladsen kommer det røde hjerte foran det grædende ansigt og det gule åsyn med to hjerter som øjne. Men de bruges langt mere sjældne en emoji’en, hvor tårerne triller af glæde og fryd.

Apple offentliggør normalt ikke denne type tal og statistikker, men gjorde en undtagelse for et par dage siden, fordi man gerne ville demonstrere, hvilke data man opsamler fra sine millioner af brugere.

Officielt omfatter listen kun de 10 mest populære emojis i den engelsk-sprogede del af amerikanernes kommunikation på Apple enheder. Men med iPhones udbredelse i Danmark – over 50 pct. af alle smartphones i brug – ville en dansk oversigt nok også se ret identisk ud.

Prøv at tælle selv, når I bruger emojis i jeres emails, sms, chat, social media kommentarer osv….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moder Sol og den nye Apple