Xiaomi Mi MIX 2 er ren elegance

Folk elsker at kopiere fantasy tv

Det er ikke nogen hemmelighed, at HBO’s ”Game of Thrones” er blandt verdens mest populære tv-serier. Også i Danmarks sidder tusinder hver uge trofast foran flimmer-kassen for at følge fantasy begivenhederne i Middelalderen.

Hvad færre måske er klar over er, at Game of Thrones også er en af verdens mest pirat-kopierede tv-serier nogensinde.

Åbnings-afsnittet for Game of Thrones syvende sæson er således pirat-kopieret mindst 90 millioner gange, hvilket dog ikke er noget sammenlignet med andre episoder i sæson syv.

Ifølge de amerikanske piratjægere fra konsulent firmaet MUSO er hele Sæson 7 indtil videre kopieret over en milliard gange. Det svarer til, at hvert afsnit er kopieret ulovligt 142 millioner gange.

MUSO vurderer, at 84,7 pct. af piraterne kom fra streaming. De er meget svære at stoppe, for lukker man én piratkanal, dukker der hurtigt 10 nye op. Den kommende Sæson 8 af Game of Thrones ventes at blive den sidste af den populære tv-serie.

Her er MUSO’s oversigt over antal pirat kopierede afsnit den aktuelle Game of Thrones Sæson 7. Optællingen omfatter frem til den 3. september 2017:…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xiaomi Mi MIX 2 er ren elegance