Her er det første smart-ur fra fitness giganten

Vi er mest tilfredse med vores mobil

Danskerne er meget gladere for deres mobiltele selskab end f.eks. svenskere og nordmænd. Desuden er vi mere blevet mere tilfredse med vores udbydere af tv og bredbånd.

Det viser en ny undersøgelse foretaget af analysefirmaet EPSI Rating. Den afslører også, at de danske bredbånds-kunder aldrig har været så tilfredse, som de er nu i 2017.

Tilfredsheden med mobilselskaberne er stadig højere end med tv og bredbånd. Men hvor niveauet af glæde ved mobilerne er på samme niveau som i 2016, er tilfredsheden steget markant med tv og bredbånd.

Ifølge den danske analyse er der stor forskel på private kunders tilfredshed med deres tele- og tv-leverandører:

Hos mobilselskaberne får Telmore den klart højeste karakter – med 3 og Telia på de følgende pladser. Taler vi om bredbånd, fører Waoo langt foran Stofa og YouSee. Og når det gælder tilfredshed med tv, scorer Boxer højest.

EPSI Rating fortæller også, at danskerne generelt er meget mere tilfredse med deres mobil, bredbånd og tv, end svenskere og nordmænd er.

Forskellen er især markant, når vi taler bredbånd. Her er 10 pct. flere danskere glade for deres udbud og kvalitet end i vores nordiske nabolande…..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er det første smart-ur fra fitness giganten