Espresso i en håndevending

B&O på første klasse

Bang & Olufsen PLAY har i dag løftet sløret for Beoplay E4, der er den berømte danske virksomheds næste generation af øretelefoner med aktiv støjreduktion.

Beoplay E4 er designet som et stilfuldt og essentielt tilbehør til rejsende og dem, der altid er på farten.

De nye øretelefoner lader brugeren nyde stilheden præcis hvor og hvornår, han eller hun ønsker det. Samtidig leverer de lyd af høj klasse, sådan som man forventer det af et produkt fra B&O PLAY.

Beoplay E4 anvender samme hybride og aktive støjreduktion, der sidder i de noget større og dyrere H9 hovedtelefoner. Den registrerer og skiller indkommende baggrundsstøj fra musikken.

Teknologien er især effektiv og over for lyde ved lave frekvenser, som man f.eks. oplever i flyvemaskiner, tog, biler og i støjende arbejds-omgivelser. Dæmpningen er 15 db stærkere end ved tidligere anvendte kredsløb.

B&O har bl.a. redesignet øretelefonernes batteri enhed, så den er mere brugervenlig og lækker at se på og røre ved.

Kontrolenheden, hvor fra musikken styres, giver en mere enkel og intuitiv brugeroplevelse. Den er nu fremstillet i anodiseret aluminium.

Øre-delene er lavet i letvægts aluminium, som gør dem ekstremt robuste og modstandsdygtige over for ridser. Samtidig holdes vægten nede på 50 gram hver.

Beoplay E4 er også udstyret med øretipper af blødt hukommelses-skum, som mindsker irritation i ørerne og gør øretelefonerne behagelige at bruge en hel dag.

En ny ”transparency” funktion gør det muligt at slukke og tænde for musikken med bare én lille finger bevægelse. Samme teknik bruges til at koble den aktive støjreduktion til eller fra.

Beoplay E4 fås fra begyndelsen kun i sort farve. Øretelefonerne kan købes i dag til en vejledende udsalgspris på 2.199 kroner.

Med E4 følger et kabel til opladning, en adapter til flyveturen, fire forskellige øretipper i silikone, et sæt øretipper i memory-skum og en lille taske med snøre til at bære øretelefonerne i….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Espresso i en håndevending