De 10 mest populære Android apps

Espresso i en håndevending

Smutter I ofte på vandretur eller picnic, tager et ridt på cyklen eller deltager i sommerens musik-festivaler, hvor man kan være langt fra cafeer, der leverer en ordentlig kop stærk kaffe?

Så skulle I måske tænke i baner som Wacaco MiniPresso, der er verdens mindste – og mest handy – espresso-maskine.

MiniPresso fylder ikke mere end, at kaffemaskinen let kan gemmes i en rygsæk eller en skuldertaske.  Og så bruger den ganske almindelige Nespresso kapsler, som man kan købe i supermarkeder overalt.

Man skal blot anbringe en kapsel med sin favorit kaffe, tilføje varmt vand, sigte på ens krus eller termoflaske – og kaffebrygningen kan begynde. Naturligvis kan man også bruge koldt vand. Ikke kun af mangel på varmt, men også fordi kold-brygget kaffe er trendy lige for tiden.

Det smarte ved MiniPresso er, at kaffemaskinen klarer sig helt uden batterier og stikkontakt. Brygningen foregår pr. håndkraft. Helt bogstaveligt. Det tager lidt længere tid, men til gengæld kan man få sin espresso overalt og på alle tidspunkter af døgnet.

Wacaco MiniPresso er skabt af designeren Hugo Carleton og kan købes for 55 GBP eller ca. 470 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 mest populære Android apps