Nomad er til familien med flere mobiler

Garmin klar med Approach X10

Navigator-specialisten Garmin har lanceret et nyt golf-armbånd, der denne gang er specielt velegnet for ”rookies” – altså nygyndere udi den ædle sport med drivers, puttere og tees.

Mere erfarne golfspillere kan dog også have stor glæde af den nye Garmin Approach X10 . Det smartwatch lignende armbånd indeholder nemlig detaljerede data om 41.000 golfbaner over hele verden.

Approach X10 kan f.eks. vise præcise afstande til forende, bagende og midten på en green, man skal slå et slag på. Desuden gør armbåndet opmærksom på, om der er specielle farer og fælder som f.eks, bunkers eller søer, man skal holde øje med på vej til det næste golfhul.

Informationerne om de mange golfbaner vil blive opdateret med få sekunders mellemrum. Også når man er i gang med at kæmpe sig igennem en af dem. Desuden kan man kalde alle mulige statistikker frem om banerne.

Golf-armbåndets Green View display kan vise golfbanens layout, og man kan selv placere ”pins” på touch skærmen for at markere flagets (hullets) placering, sine køllevalg osv. Nyheden er vandtæt og kan tåle at ende på bunden af en sø i 50 meters dybde uden at gå i stykker.

Den nye gadget arbejder (selvfølgelig) sammen med Garmins nye Golf-app, hvor man f.eks. kan konkurrere med andre spillere på ugentlige ranglister til hver eneste golfbane – på resultater, handicaps, score-tavleer osv.

Garmin Approach X10 skal kunne køre i 12 timer på en batteri-opladning, når GPS funktionen er tændt. Slår man den fra, holder batteriet i et helt døgn.

Garmin nyheden kommer på markedet i februar til priser fra 1.599 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomad er til familien med flere mobiler