Kaffen laves af en robot

Væk elegant op med oplader

(Foto: Braun)

En af 1980’ernes mest berømte vækkeure har pludselig fået nyt liv, efter at fabrikanten fandt ud af at udnytte ledig plads til en feature, ingen drømte om for 40 år siden.

Der er tale om Brauns DN40 hvis historie går helt tilbage til 1976. Da skabte den berømte tyske designer Dieter Rams produktet, der blev det første digitale vækkeur i mange hjem i de følgende år.

Det minimalistiske design holder stadig næsten et halvt århundrede senere. Nu hedder uret blot Braun BC21 og har ganske smart udnyttet den flade plads bag displayet til at anbringe en trådløs oplader.

Her kan man så diskret lægge sin iPhone eller Android mobil, når man går til køjs. Mobilen har de fleste jo alligevel med i soveværelset.

(Foto: Braun)

Ud over den Qi kompatible oplader på 10 watt er udseende og betjening nærmest den samme som i 1976. Enkelt og strengt stilrent.

LCD displayet er dog blevet bedre og har fået automatisk lysstyrke kontrol. Der er kommet en touch knap til ”snooze” funktionen, og vækkeuret støjer mere end i gamle dage. Braun kalder det selv for en “crescendo” alarm.

Desværre er prisen også stadig høj. Braun har aldrig været billige ligesom andre designer mærker som f.eks. B&O.

Det elegante vækkeur med trådløs oplader koster 105 euro eller knap 800 kroner….

(Foto: Braun)

(Foto: Braun)

(Foto: Braun)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffen laves af en robot