Dagene talte for MP3 lyd

JBL’s nye Playlist har Google Chromecast

Normalt skal lyden fra streamet musik lige en omvej via en smartphone, tablet, laptop eller et moderne stereo anlæg, inden den sendes via Bluetooth til en trådløs højttaler.

Med den nye Playlist højttaler fra JBL kan man spare omvejen og den begrænsning i lydkvaliteten, der kan opstå på vej gennem de mange led og i brugen af Bluetooth.

I stedet kan man med JBL Playlist streame musikken direkte fra f.eks. Spotify via internet og husets trådløse Wi-Fi netværk.

Dertil kommer, at JBL Playlist ikke er begrænset af Bluetooth’ begrænsede rækkevidde på maksimalt 10 meter – og ofte meget mindre.

Forklaringen er, at den nye JBL højttaler har integreret Google Chromecast. Et enkelt tryk på den medfølgende app’s Chromecast knap, og den musikalske forbindelse er etableret.

Og endnu nemmere: Via højttalerens ”One Touch Play” funktion skal der kun ét tryk på en knap for, at brugerens yndlings spilleliste går i gang.

Den direkte Wi-Fi opkobling sikrer en lydkvalitet med 24 bit og 96 kHz, hvilket er markant bedre. end den nuværende Bluetooth kan tilbyde.

Skulle man alligevel foretrækker Bluetooth, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Tilmed har JBL Playlist et 3,5 mm stik, så man kan forbinde signalkilder via kabel.

Den karakteristisk udformede højttaler indeholder to 57 mm fuldtone enheder, der skal kunne afspille et frekvens område fra 60 til 22.000 Hz.

Indenbords sidder en 2 x 15 watt digital forstærker. Kan den ikke levere lydtryk nok, kan flere JBL Playlist højttalere forbindes trådløst med hinanden via en Multiroom opsætning.

Playlist betjenes via en app til iPhone eller Android telefoner, og højttaleren arbejder fint sammen med de fleste musik-apps på markedet.

JBL Playlist kan enten købes via www.jbl.dk eller hos udvalgte danske forhandlere. Prisen er 1.299 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagene talte for MP3 lyd