Air Lounge bliver et sommerhit

Her er verdens stærkeste kaffe

Der findes mennesker, som bliver lysvågne om morgenen bare ved tanken om en kop Nescafe.

Så er der selvfølgelig de B- og C-mennesker, der skal have en god kop stærk sort kaffe brygget fra bunden på en rigtig kaffemaskine med kværn, før de kan åbne øjnene.

Og så kan man rende ind i medborgere, hvor kaffen bare ikke kan blive stærk nok

Den nye Black Insomnia kaffe er til kategori tre af mennesker.

Black Insomnia er verdens stærkeste mokka, man kan købe frit i handelen. Den ikke kun giver et koffein kick af de mærkbare. Den giver en et spark så voldsomt, at man ikke kun spærrer øjnene op. Man føler snarere, at man fås et los helt op i stratosfæren.

Hver kop med 3,5 deciliter Black Insomnia indeholder mindst 702 gram koffein. Det er tre-fire gange så meget som i en almindelig kop danske kaffe – seks gange så stærk som Red Bull og 20 gange kraftigere end Coca-Cola.

Den stærkeste kop kaffe, man kan få hos Starbucks kæden, leverer omkring 200 milligram koffein. Så føler man, at man får et kick af dem, må det være et spark af en hest at drikke et krus Black Insomnia bryg.

Den nye super kaffe er blandet af Robusta bønner fra Uganda, Brasilien og Guatemala, der er mellemristet på en helt speciel måde, som efterlader en stor smag og en mærkbar oplevelse.

Smagen skulle ifølge fabrikanten være behagelig og slet ikke pågående Snarere rund, nødde-agtig og en lille smule sød – selv uden sukker i.

Den tidligere verdensrekord-holder i kaffe – Death Wish hedder den – er stærk, men Black Insomnia slår selv den med seks procent i koffein mængde.

Ifølge eksperterne fra Caffein Informer har Black Insomnia 58,5 mg koffein pr. tre centiliter væske. Death Wish leverer 54,2 mg.

Til sammenligning giver Starbucks Dark Roast 21,25 mg, Red Bull energidrik beskedne 9,46 mg og Coca-Cola kun 2,8 mg.

International Food Information Council anbefaler, at man indtager maksimalt 300 mg koffein om dagen. En kop Black Insomnia giver mere end de dobbelte. Så pas på, om krop og hjerte kan holde til denne nye kaffe.

Black Insomnia er opfundet i Sydafrika, hvor den sidste år kun kunne fås i udvalgte cafeer i Cape Town. I dag eksporteres det kraftige bryg til 22 lande i en mængde på seks tons om måneden.

Black Insomnia er opfundet i Sydafrika, hvor den sidste år kun kunne fås i udvalgte cafeer i Cape Town. I dag eksporteres det kraftige bryg til 22 lande i en mængde på seks tons om måneden.

Man kan også købe Black Insomnia online direkte hos fabrikanten. Priserne ligger på fra 16 til 38 euro, afhængig af mængden. Det svarer til mellem 120 og 280 kroner for en pose med knap 500 gram i.

Black Insomnia leveres både malet, som hele bønner og i Nespresso kapsler. God morgen….

God morgen….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Air Lounge bliver et sommerhit