Waoo går ind i hovedstaden

Air Lounge bliver et sommerhit

Et swing i luften, og et øjeblik efter har I en behagelig luft-polstret stol til haven, stranden, rock festivalen, camping eller ferien.

Air Lounge kunne sagtens gå hen og blive en af sommerens hotte gadgets, for ideen er smart, og sædet er komfortabelt at placere sin bag i.

Det geniale med Air Lounge er, at man hverken skal bruge en pumpe eller tømme sine lunger for luft for at puste møblet op.

Prøv at tjekke videoen for at se, hvordan man gør.

 

Kast stolen rundt et par gange i luften, og en særlig lukke-mekanisme i stolen sørger for at trække luften ind – og lade den blive dér.

En trænet Air Lounge bruger kan få stolen fyldt op med luft på 30 sekunder – og tømt igen, hvis stolen ikke skal bruges mere.

I sammenfoldet tilstand kan Air Lounge nemt transporteres rundt i sin medfølgende lille bæretaske. Selve stolen vejer kun to kilo, men kan bære mellem 105 og 225 kilo. Så selv store drenge sidder godt og sikkert.

Air Lounge er fremstillet af blødt og holdbart kunststof, der sagtens kan tåle en regnbyge og blive brugt i haven, skoven, på stranden osv.

Skulle den blive for snavset og ulækker til en fest eller en udendørs koncert, kan betrækket snildt puttes i en vaskemaskine.

Air Lounge kommer i tre forskellige størrelser og fire forskellige farver. De kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo til priser mellem 99 og 169 USD – ca. 700 til 1.200 kroner. Prisen er inklusive fragt til en dansk adresse. Levering i juli….

https://www.youtube.com/watch?v=THUneBL8IdM

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waoo går ind i hovedstaden