Facebookere ser online tv hver dag

Stark Drive er en stærk idé

Gode elektriske cykler er ikke billige – og vil man tilmed gerne have en foldbar udgave, som kan kan lægge i bilens bagagerum eller tage den med på kontoret – så bliver det rigtig dyrt

Altså normalt. For svenskerne bag den nye Stark Drive vil gøre op med fortid og nutid. Deres praktiske foldecykel skal kunne købes for kun 429 USD eller lidt over 3.000 kroner.

For de penge får man en elcykel, der kan klare alle slags terræn – den har bl.a. støddæmpere på forhjulet. Den kommer med skivebremser, 21 trins Shimano gear og har et batteri, som man nemt kan tage af eller på under opladning.

Den 250 watts elmotor og Panasonic batteriet kan flytte Stark Drive op til 100 kilometer på en opladning. Topfarten er 35 km i timen, men kan justeres til de europæiske regler om 30 km/t.

For en merpris kan Stark levere stærkere versioner af elcyklen med 350 eller 500 watt motor. Denne udgave har et større stel og kan også bære cyklister over 90 kilo, uden at det går ud over acceleration eller drifts radius.

Stark Drive er udstyret med en lille cykel computer på styret, hvor man f.eks. kan indstille den elektriske assistance i seks trin. Skærmen bruges også til at tænde for- og baglygter, vise hastigheder, distancer, kalorie forbrug osv.

Skærmen har et USB-stik, så man kan lade sin mobil op, mens man træder i pedalerne.

Computeren er desuden forsynet med et USB-stik, så man kan oplade sin smartphone, mens man træder i pedalerne. Navigation kan man eventuelt hente via mobiltelefonen.

Stark hævder, at de har udviklet verdens første elcykel med ”stealth” teknologi: Alle ting som elmotor og batteri er gemt af vejen, så de ikke ses tydeligt, når man cykler

Stealth designet vil også komme i brug, hvis man køber en GPS chip som ekstra udstyr. Den placeres skjult for tyve øjne inde i stellet og kan spore en glemt eller stjålet cyklen med fem meters nøjagtighed.

Den foldbare svenske nyhed kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Indiegogo. Med i prisen er gratis levering til danske kunder og valget mellem mat hvid eller mat sort lakering….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebookere ser online tv hver dag