Danmark er tredje-grønnest i verden

Den smukke måde at køle på

Det er måske ikke lige årstiden til at skrive om nye gadges, der køler ens drikkelse. I dette grå og blæsende januar-vejr tænker de fleste nok mere på skoldhed kaffe, te eller kakao.

Jeg tager nu alligevel chancen. Om ikke andet – fordi det som regel er bedst at forberede sig i god tid, så man har tingene parat, når der er brug for dem. For eksempel til en varm sommerdag, der kalder på kolde drinks.

Den nye JUNO Rapid Beverage Chiller sørger for, at flasker, dåser, kander og glas kan køles ned på rekordtid. Et stort køleskab er ikke længere nødvendig at have lige ved hånden.

(Foto: Ponti Design Studio)

JUNO klarer for eksempel at sende en flaske champagne fra stue- til køleskabs-temperatur på nogle få minutter. Glem alt om sætte vin eller skumpagne til afkøling et døgn i forvejen.

Den kølige nyhed kommer fra californiske Matrix Industries, der også var firmaet bag det første smartwatch, som kunne køre alene på bærerens krops-temperatur. Nu har Matrix så allieret sig med Ponti Design Studio i Italien for at gøre sit næste produkt smukt at se på og meget nemt at betjene.

JUNO indeholder et såkaldt Peltier element. Det er en termo-elektrisk teknologi, der kan køle f.eks. en øldåse på 0,33 liter fra 25 til 5 grader Celsius på bare to minutter. En vinflaske på 0,7 liter tager fem minutter og en liter juice i papdunk omkring syv minutter.

(Foto: Ponti Design Studio)

Den ønskede effekt opnås alene med strøm fra stikkontakten. JUNO indeholder hverken giftig kemi eller miljø-skadende køle-elementer.

Ponti Design har givet den handy køler et elegant udseende med en fem-kantet beholder. Den består af tre grund-elementer – køle-kammeret, en front med diskret belysning og en bagside med tre knapper til at styre das ganze Molevitten.

Den nye JUNO fungerer med både dåser, glas og flasker op til 90 mm i diameter. Den kølende nyhed er endnu ikke prissat….

(Indledningsfoto til artiklen: Matrix Industries)

JUNO har plads til flasker, glas og beholdere på maksimalt 90 mm i diameter. (Foto: Ponti Design Studio)

(Foto: Ponti Design Studio)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark er tredje-grønnest i verden