Helt ny måde at se tiden på

En router der virkeligt beskytter

Hvis I har fulgt overskrifter i medlerne i de seneste par år, bør I være bekymrede for sikkerheden, når I surfer på internet.

Hacking, identitets tyverier, falske online butikker, kidnapning af websider eller folks personlige oplysnig. Man skulle tro, det er lige så farligt at færdes på nettet som at krydse en travl motorvej til fods.

Den nye Fltr Secure Router til hjemmebrug skal give ro i sindet.

Fltr sikrer med både VPN (Virtual Private Network), blokering af skadelige reklamer og Tor anonymitet. Sidstnævnte betyder, at ens færden på internet ikke efterlader spor og derfor ikke kan udnyttes til f.eks. efterfølgende at sende reklamer, uønsket registrering på de websider, man besøger osv.

Den lille rørformede og ganske elegante Fltr placeres mellem jeres modem og normale trådløse router. Derfor kræver den ingen installation af ny software, men man får ubegrænset båndbredde og fuld peer-to-peer support.

Det måske allerbedste ved Fltr – ud over den brede sikkerhed – er, at routeren kan beskytte alle de online enheder, man har i husholdningen. Ikke kun desktops og laptops, men også spille konsoller, smart-tv, mobiltelefoner, tablets, køleskabe, alarmer osv.

Filtr kan fjernstyres fra en smartphone app eller fra skrivebordet på en pc og en Mac. Prisen begynder ved 100 USD – ca. 700 kroner – ved forudbetaling via Kickstarter….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt ny måde at se tiden på