Great Barrier Reef skal reddes med "musik"

Nu kan du attache en mail i mailen

Det er som regel ikke noget problem at vedhænge en fil til sin e-mail. Det kan være tekst-dokumenter, fotos, tegninger, musik-klip, videoer osv. Men har I nogensinde haft behov for at attache en e-mail til en e-mail?

Formentlig ja – og så bliver det besværligt, hvis mailen ikke er del af DEN tråd og den gruppe mennesker, som I kommunikerer med via e-post.

Så kan det normalt kun lade sig gøre ved at forwarde den pågældende mail separat og manuelt til de ønskede modtagere. Man kan selvfølge også copy/paste teksten over i sin mail. Men normalt ender man med at have et virvar af forwardede kopier af e-mails i sin indboks.

Hvis I bruger Gmail, er der en ny og smart feature på vej. De kan nemlig nu sende e-mails som et vedhæng til en anden mail. Metoden er den samme som, når man tilføjer et dokument. Her er det blot en e-mail.

Ifølge Google er der mange tilfælde, hvor det virker mere logisk at attache e-mail i stedet for at forwarde separate mails. Det er især smart, når man har mange meddelelser og budskaber, der har relation til et bestemt emne.

Den oprindelige forfatter af den første e-mail i strengen vil også have mulighed for at lave en slags ”summary” mail til alle sine modtagere, som indeholder hele striben af ekstra mails. Dem kan modtagerne nu åbne direkte i deres mail klient – og ét sted.

Man vælger den nye funktion via denne menu i Gmail. (Foto_ Google)

Den nye mail-i-mail funktion rulles automatisk ud i Gmail i de kommende dage. Brugerne behøver ikke gøre noget. Funktionen optræder i Gmail som “Forward as Attachment”….

(Indledningsfoto til artiklen: Webaroo / Unsplash)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Great Barrier Reef skal reddes med "musik"