Når tv bliver luuuksus

Tesla bliver en spillemaskine

(Foto: Bram van Oost / Unsplash)

Man har allerede i længere tid kunnet bruge det store display i midten af Teslas instrument-panel til at spille computerspil på – når elbilen står parkeret.

Det er dog slet ikke nok, mener Teslas ejer Elon Musk:

Når han ikke lige tæller sine penge – han er verdens rigeste mand for tiden – eller forhandler om at købe Twitter, vil han gerne hente mange flere spil ind i sine elbiler.

Musk annoncerede allerede nyheden i februar, men det er først nu, at han bliver konkret. Fremover skal pc-spil-platformen Steam integreres i Teslas Arcade software i elbilerne.

Det vil betyde, at passagererne i en Tesla vil få adgang til over 50.000 spil på elbilens centrale skærm.

Blandt titlerne vil være blockbusters som ”Cyberpunk 2077” eller ”The Witcher 3: Wild Hunt”. Begge spil med moderne grafik og avancerede effekter.

Lige nu må Tesla-ejere nøjes med ret enkle spil-klassikere fra 70’erne og 80’erne som f.eks. ”Sudoku”, ”Backgammon”, ”Sonic the Hedgehog” eller ”Fallout Shelter.”

De første demo-udgaver af det nye Tesla og Steam samarbejde vil rulle ud på amerikanske gader og veje i august, lover Elon Musk på Twitter.

I de nye Tesla-modeller er computeren ombord også blevet betydeligt stærkere i hardware. I dag kan den med sin AMD Ryzen processor sammenlignes med spilkonsoller som Sony PlayStation 5 eller Microsoft Xbox Series X.

Det betyder også, at skærmen kan bruges til at se streamede film og tv-serier på – i fin kvalitet og uden hak i billederne.

Af sikkerheds-grunde står Steam-spil og streamede film og tv ikke til rådighed, mens Tesla bilen står stille. Kun, når den står i parkerings-mode.

Spil og tv kan dog fortsat være meget praktiske. For eksempel, når man står i kø på motorvejen eller venter på, at Tesla bilens batteri bliver opladet….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tv bliver luuuksus