Uret har NFT og krypto

Alle kan nu lade op hos Tesla

(Foto: Blomst / Pixabay)

Mange elbilister har kigget misundeligt på naboens Tesla, eller når de kører forbi en af Teslas ladestationer med Superchargers.

Bare man kunne få sin egen bil fyldt lige så hurtigt op, for netop ventetiden på at lade sit batteri op er nok det mest enerverende ved at have en moderne elbil.

Heldigvis har Tesla nu meddelt, at man vil åbne sine de ladestationer med Superchargers op for chauffører med fremmede bilmærker.

Teslas hurtigladere afleverer mellem 150 og 250 kW, og det kan langt fra alle andre elbil-fabrikanters batterier klare.

Til gengæld praler Tesla med, at en Tesla Model 3 kan få forlænget sin rækkevidde med op til 120 kilometer på bare fem minutter ved en Supercharger.

Opladningen hos Tesla koster naturligvis penge, og desuden skal man downloade en særlig til formålet på sin mobiltelefon.

128 enkelt-stående Tesla standere er omfattet af det nye tilbud. Det samme er otte af de 12 store ladestationer, som Tesla har opstillet langs danske motorveje og ved indfaldsveje til store byer.

Den nye åbning fra Teslas side er ikke forbeholdt Danmark. Tilbuddet gælder også ladestationer i bl.a. Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Schweiz, Finland og Luxembourg….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uret har NFT og krypto