4.000 nye kunder hos Telenor

Når tv bliver luuuksus

(Foto: C Seed)

De fleste danskere tænker nok Bang & Olufsen, når de hører ordet luksus-tv, som koster mange penge. Måske også Sony, LG, Samsung eller Loewe.

Langt færre vil nævne amerikanske C Seed, der ellers producerer tv i prisklasser langt over de fire nævnte konkolleger.

Det seneste nye fra C Seed er et gigantisk MicroLED tv til stuen, der kun er stort, så længe det er tændt og viser film, nyheder eller tv-shows.

Hvis man ikke lige ved det, kan man ikke se det. I den lille firkantede kasse på gulvet ligger et 4K tv på over 100 tommer. (Foto: C Seed)

Når det er slukket, folder C Seed fjernsynet sig nemlig sammen som en flyttekasse og ender som en lille skulptur på stuegulvet.

C Seed N1 består af fem LED-paneler i 4K kvalitet, der folder sig ud til én stor skærmflade på enten 103, 137 eller 165 tommer. Det er dobbelt så meget tv at kigge på som hos konkurrenterne.

Når N1 er foldet ud, kan 4K UHD skærmen rotere 90 grader til venstre eller højre ved hjælp af elmotorer, så brugerne kan opnå den optimale position, hvor de sidder.

Her er C Seed N1 ved at folde sig ud ved hjælp af elmotorer og en fjernbetjening- (Foto: C Seed)

Samtidig sikrer Adaptive Gap Calibration teknologi, at rammerne mellem de fem paneler forsvinder helt. Brugerne vil se en uafbrudt flade med billeder på.

“Vi befinder os I toppen af high-end markedet, hvor mange af vores kunder samler på kunst. De vil have moderne teknologi, der matcher med en raffineret indretning af boligen – både klassisk, moderne eller helt avant-garde. Det er vi de eneste, der kan leverer,” hævder C Seeds topchef Alexander Swatek.

Vigtige tekniske features på C See N1 er f.eks. 16 bit farver, støtte til dynamiske HDR10+ billeder, en lysstyrke på 1.000 nits, kontrast på 30.000:1 og en billed-opdatering på 3.840 gange i sekundet (Hz).

Det store tv indeholder fem HDMI-port, to USB-stik plus en Ethernet forbindelse til kabel-baserede lokalnet. I tv’ets fod sidder er 9:2 lydsystem med to 100 watt højttalere og Hi-Fi forstærker.

Hvis man ikke bryder sig om at have den lille firkantede skulptur stående på stuegulvet, der er det sammenfoldede N1 tv, kan man i stedet vælge C Seed M1 fra sidste år. Her forsvinder tv’et helt ned i gulvet.

Det nye C Seed super-tv kommer på markedet i begyndelsen af 2023, så der er lidt tid til at spare op. Den mindste version på 103 tommer koster nemlig fra 190.000 dollars eller ca.   kroner. De større udgaver er naturligvis dyrere….

Her ligner et sammenfoldet kæmpe-tv nærmest en golftaske. (Foto: C Seed)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4.000 nye kunder hos Telenor