Apple vil dominere i bilen

Ingen afløser for Galaxy S21 FE?

Galaxy S21 FE er blevet populær på bekostning af de nyere S22 telefoner. (Foto: Samsung)

En god idé kan også blive så god, at den stjæler kunder fra virksomhedens andre smartphones – og så er det ikke længere en helt så god strategi.

Det er præcist, hvad verdens største fabrikant af mobiltelefoner, Samsung oplever i øjeblikket.

Folk er så vilde med at købe den skrabede FE udgave af luksus-mobilerne i Galaxy S klassen, at den truer salget af de dyrere modeller.

Derfor får vi sandsynligvis ikke en afløser for Samsung Galaxy S21 FE, som også er en stor sællert hos det danske Samsung publikum.

Herhjemme koster S21 FE  knap 6.000 kroner, mens man skal betale 6.700 kroner for den billigste variant af den ”rigtige” S22 familie.

Ifølge sædvanligvis velorienterede branche-iagttagere vil Samsung droppe en Galaxy S22 FE model for at beskytte sine dyrere telefoner.

Forskellen i pris mellem Samsung Galaxy S21 FE og den nyere Galaxy S22 på billedet er for lille. (Foto: Samsung)

Samsung har ikke officielt hverken bekræftet eller afkræftet historien. En ny FE var ellers ventet til efteråret, hvor den kunne puste ekstra liv i salget af Samsung telefoner og genere markedsføringen af Apples kommende iPhone 14 i september.

Samsung Galaxy S22-generationen kom på markedet tidligt i år, og Galaxy S23 ventes lanceret kort efter nytår.

Den seneste Galaxy S21 FE kom ret set på markedet og kun nogle få uger før de nyere Galaxy S22 telefoner dukkede op i butikkerne.

Hvor S22 har den seneste nye Qualcomm processor Snapdragon 8 Gen 1 processor ombord, måtte FE modellen nøjes med sidste års Snapdragon 888. Desuden har S22 bedre kameraer ombord.

Forskellen i ydelse er dog ikke så vigtig for flertallet af købere, at den kan forsvare en noget højere pris. Resultatet blev, at FE og S22 reelt set konkurrerede om det samme publikum.

Branche-iagttagere mener derfor, at Samsung slet ikke har brug for FE og sandsynligvis dropper den skrabede model i næste ombæring….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple vil dominere i bilen