For mange returnerer varer

ZTE gør comeback

(Foto: ZTE)

Det kinesiske mobiltelefon mærke ZTE kunne sagtens være i samme situation som landsmændene fra Huawei.

Amerikanerne havde nemlig ZTE på den samme sorte liste med beskyldninger om at arbejde tæt sammen med den kinesiske regering og efterretnings-tjeneste.

Modsat Huawei lykkedes det imidlertid for ZTE at slippe ud af forbandelsen, og det store kinesiske mærke er nu klar til at markedsføre sin hidtil mest avancerede smartphone på det globale marked – inklusive Danmark.

Hvor Huawei hverken må sælge 5G telefoner, udstyre sine mobiler med den seneste nye Qualcomm processor eller bruge det originale Android fra Google, må ZTE det hele.

I stil med andre toptelefoner kommer den nye ZTE Axon 40 Ultra med ”topmotoren” Snapdragon 8 Gen 1 og en flot AMOLED skærm på 6,8 tommer. Under Ultra findes den billigere Pro model og standard udgaven Axon 40. Præcist som hos mange andre mærker.

ZTE gør meget ud af at fortælle, at Axon 40 Ultra har en skærm helt uden indhak eller borede huller.

Som en af meget få fabrikanter på markedet kan ZTE nemlig gemme sit selfie kamera under skærmglasset – ikke kun fingeraftryks-skanneren. Dette kamera er på mere normale 16 megapixel.

(Foto: ZTE)

Det store display viser desuden billeder i Full HD+ grafik, som skiftes hurtigt op til 120 gange i sekunder (Hz). Det betyder bl.a, at Axon 40 Ultra er god til avancerede computerspil.

På bagsiden triller den nye ZTE frem med tre kameraer, der alle er på 64 megapixel. Det er ret imponerende – både hoved-objektiv, tele og super-vidvinkel.

Naturligvis følger ZTE Axon 40 Ultra også moden med et stort batteri – her på 5.000 mAh – der kan lades meget hurtigt op. Med 65 watt.

Axon 40 Ultra vil kunne fås i to versioner: Den billigste har beskedne 8 GB RAM og 128 GB lager. Den skal koste 830 euro eller ca. 6.200 kroner.

Så er der langt mere gods i varianten med 12 GB RAM og 256 GB lager, som europæerne og danskerne skal betale 900 euro eller ca. 6.800 kroner for. Det lyder bestemt konkurrence-dygtigt.

Mærkelig nok vil ZTE ikke markedsføre sine tungeste modeller med 16 GB RAM og 512 eller 1 TB lager, som man kan købe i Kina. Men måske ændres det, hvis Axon 40 Ultra bliver en succes på verdensmarkedet.

Salget i Europa skal begynde den 21. juni, men man skal kunne forudbestille telefonen online fra i dag….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For mange returnerer varer