Motorola til små penge

B&W får Dolby Atmos

(Foto: Bowers & Wilkins)

Det britiske Hi-Fi mærke Bowers & Wilkins (B&W) har haft tv-højttalere i sit program gennem adskillige år, men ingen af dem har indeholdt Dolby Atmos surround sound.

Atmos er ellers nærmest et must, hvis man skal kunne sælge soundbars i de lidt højere prislag. Det har B&W nok også følt sig presset af og har nu præsenteret den nye Panorama 3 model.

At der er tale om en soundbar i topklasse, ses man ikke kun af prisen – den er 7.500 kroner for en 400 watss soundbar,

Den nye Pananorama 3 indeholder såmænd også hele 13 højttaler-enheder. Denne pænt store flok omfatter tre diskant-tweetere, seks mellemtoner, to subwoofere og to enheder, der sender lyden opad. De er beregnet til Dolby Atmos.

Panorama 2 er en intregreret alt-i-en løsning. Man behøver ikke at have flere end den ene højttaler under sit tv for at opnå en stor lyd. (Foto: Bowers & Wilkins)

B&W forklarer, at Panorama 3 kan fungere som en alt-i-én soundbar, der sagtens kan fyre en stue op med lyd. Det skal ikke være nødvendigt at tilføje en separat subwoofer til bassen eller ekstra sidehøjttalere.

Man forbinder sin Panorama 3 til moderne tv via et enkelt HDMI (eARC) jackstik. Har man et lidt ældre fjernsyn, kan man også bruge en optisk port eller et Ethernet stik til kablet netværk.

På den trådløse front disker den nye B&W soundbar op med Wi-Fi og dermed Apple AirPlay 2 eller Spotify Connect.

Streamer man musik via sin mobil og Bluetooth, kan man via den medfølgende B&W app streame direkte fra bl.a. Deezer, Tidal, Soundcloud og Last.fm. Flere er på vej. En høj lydkvalitet sikres af aptX, AAC og SBC codecs.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Endelig kan den nye B&W soundbar styres af brugerens stemme via Amazons Alexa assistent. Alternativ bruger man en app på sin smartphone eller finder touch-panelerne på toppen af højttaleren.

Bowers & Wilkins lover i øvrigt , at Panorama 3:a inden længe kan opgraderes til at fungere i en multi-room opsætning med andre trådløse B&W højttalere.

Panoroma 3 tv-højttaleren står endnu ikke på hjemmesiden hos B&W’s danske importør, men mon ikke det sker meget snart….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motorola til små penge