Lydlampen får bedre sound

Mobil med burgere

(Foto: Wendy’s)

De amerikanske fastfood kæder er kendt for at eksperimentere med gadges og elektronik, som kan lokke endnu flere kunder ind i butikken.

Kentucky Fried Chicken (KFC) har f.eks. lanceret diskjockey pulte lavet af pizzabokse, spillekonsoller med kyllinger i og små telte, der er isoleret mod mobilkald.

Tilsvarende var kaffekæden Starbucks blandt de første i verden til at introducerede borde med integreret trådløs opladning af mobilen i.

Nu følger så burgerkæden Wendy’s med sin egen smartphone, der bl.a. byder på en stemme assistent, man kan bruge til at bestille menuer med.

(Foto: Wendy’s)

Wendy’s mobil skal åbenbart kun sælges i Canada, hvor burgerkæden vil sende telefonen gratis ud til et antal faste kunder og fans. De skal fremover have det nemmere at bastille burgere og samtidig reklamere for kæden med deres nye, meget røde smartphone.

Wendy’s, der er verdens tredje-største burgerkæde, afslører ikke meget om telefonens tekniske evner. Den byder dog på en skærm på 6,4 tommer, kører med Android og har tre kameraer på ryggen.

Den store attraktion ser ud til at være, at mobilen er udstyret med Wendy’s helt egen konkurrent til Apple Siri, Amazon Alexa og Google Assistent.

Den digitale assistent reagerer på kommandoen ”Hey Wendy”, og telefonen kan så ringe op, fortælle en joke, hjælpe med at finde en Wendy restaurant via GPS eller bestille en burger menu til sin bruger….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lydlampen får bedre sound