God guide til de nye iPhones

GoPro med skarpere video

(Foto: GoPro)

I lange perioder var GoPro ganske enkelt det kamera, som alle skulle have, hvis man var til eventyr og udendørs aktiviteter, der gerne måtte foreviges på video og foto.

GoPro skabte samtidig fænomenet ”action cameras”, som siden er blevet kopieret af talrige kinesiske fabrikanter. Også flere af de berømte japanske foto-specialister har kastet sig ud i eventyret, fordi der var penge i det.

I de senere år er der blevet mere stille omkring GoPro. Formentlig fordi kameraer på mobiltelefoner er blevet meget bedre, og telefonerne selv kan tåle flere knubs end i gamle dage.

Anyway – lanceringen af GoPros nye Hero10 Black actioncam forleden dag har slet ikke skabt de store overskrifter, som vi er vant til. Måske også, fordi nyhederne i kameraet slet ikke er så store.

Det vigtigste fremskridt i Hero10 er den nye GP2 processor, der giver adgang til højere billedantal i video – frame rates – og sikrer en bedre stabilisering af video-optagelserne.

(Foto: GoPro)

GoPro nyheden kan således skyde videoer på maksimalt 5,3K og 60 billeder i sekundet (fps). Det er en ny rekord for GoPro.

Man kan også optage i 4K kvalitet med 120 fps og fire gange slowmotion eller i 2,7K og 240 frames med otte gange slow motion. Endelig tager man fotos med 23 megapixel opløsning.

GoPro Hero10 Black har også fået et nyt vandtæt cover, som kan bruges ned til 10 meters vanddybde.  Kameraet kan nu live-streame video i 1.080 punkter og har fået hurtigere overførsel af indhold.

Batteriet på 1.720 mAh kan udskiftes let. Hvor lang tid det kan køre på en opladning, glemmer GoPro til gengæld at fortælle.

GoPro Hero10 Black koster fra 3.399 kroner på det danske marked….

(Foto: GoPro)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God guide til de nye iPhones