EU laver digital tegnebog

Super-slanke og til spil

(Foto: Dell)

Hvis du er ude på markedet og søger en laptop, der er god til spil og samtidig tynd og let, har Dell netop lanceret det helt rigtige – Alienware x15 og x17.

Selvom de nye gamer laptops er super-slanke, mangler de ikke muskler. De rummer nemlig Intels seneste 11 generation Core H-serie af processorer og GeForce RTX 30 grafikkort.

Når en højt-ydende laptop er så tynd, må der bruges trylle-tricks til at holde processorer og andre chips kølige.

Dell har derfor indbygget teknologier som Alienware Quad Fan blæsere og Cryo-Tech køling, der begge er patent-anmeldt.

Ejere af de nye laptops kan lade varmen – eller rettere kølingen – justere automatisk af Alienwares intelligente software, eller de kan selv vælge det i fem trin:

(Foto: Dell)

På den måde kan ejeren også bestemme, hvad laptoppen skal bruges til. Det kan f.eks. være full speed til maksimal ydeevne eller performance mode, hvor grafikken får første-prioritet over alt andet.

Skærmene har ekstra lav udstråling af blåt lys, og tastatur og pc kan belyses via 90 eller 100 micro LED’s i forskellige farver. Desuden kan man købe et professionelt Cherry MX mekanisk tastatur, hvis man skriver meget.

Den nye Alienware x15 er angiveligt verdens stærkeste 15 tommers gaming laptop, der fylder under 16 mm i tykkelse. 15,9 mm for at være præcis.

Storebror Alienware  x17 med 17 tommer skærm måler 20,9 millimeter. Det er slankt, men ikke den slankeste på markedet. Den rekord holder Razer Blade Pro 16 med sine 19,9 millimeter.

De nye slanke computer-spil fokuserede laptops kommer på markedet i USA først, hvor de koster fra henholdsvis 2.000 og 2.100 dollars. Det svarer til ca. 12.500 og 13.200 kroner. De officielle danske priser og leverings-tidspunkter kender vi endnu ikke….

(Foto: Dell)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EU laver digital tegnebog