Google Pixel 3 præsenteres i oktober

Dell tilbyder træning i at blive en super gamer

Alle de store pc-fabrikanter – måske lige med undtagelse af Apple og Microsoft – satser kraftigt på e-sport og den voksende interesse for computere, der er specielt indrettet til spil og games.

Det gælder også Dell, der sælger sine spil-relaterede varer gennem sin Alienware division. Her kan man købe både desktops, laptops, skærme, mus og træning i at blive en rigtig mester i computerspil.

Det må appellere ekstra meget til danskere, for vores lille land har nogle af verdens bedste e-sport udøvere. Unge mennesker, der tjener millioner på deres særlige evne til at håndtere avancerede videospil.

Alienwares laptops 15 og 17 har nu fået baggrunds-belysning i tastaturet.

Over 350.000 mennesker besøgte den netop afsluttede Gamescom udstilling i tyske Köln. En event, der var det naturlige sted for Dell at præsentere en hel stribe Alienware nyheder.

Dell havde f.eks. sine nye Alienware 15 og 17 laptops med. De har nu fået LED belysning i tastaturet, som kan sættes til 80 millioner lyskombinationer. Tastaturet har mulighed for over 100 tast-genveje, og hver tast har en vandring på hele 2,2 mm. Så er man aldrig i tvivl, om man har ramt – og reaktionen er lynhurtig, hvilket er vigtigt i moderne computerspil.

Dell har også to nye gaming skærme parat. Den på 24 tommer viser Full HD grafik, mens den på 27 tommer kan arbejde med Quad HD. Opdaterings-hastigheden er på henholdsvis 144 og 155 Hz. Skærmene kan også indstilles tre forskellige bruger-profiler, og har man en pc med Radeon grafikkort fra AMD – kan man vælge at aktivere AMD´s FreeSync teknologi.

Her ses Alienwares vildeste e-sport computer. Area 51 fås bl.a. med en Intel processor, der har 18 kerner. Fire eller otte er det normale på en pc.

 

Alienware meddeler samtidig, at firmaets stærke Aurora pc – ligesom den vildt potente Area 51 maskine med 18-kerners Intel processor – fremover kan leveres med Nvidias nye GeForce RTX 2070, 2080 og 2080 Ti grafikkort. De gør pc’erne velegnede til Virtual Reality og spil med 4K eller 8K billeder.

Ikke alle gamers er mestre fra fødslen. De skal træne og træne ligesom sportsudøvere i f.eks. atletik, boksning, badminton, tennis eller fodbold. Blot foregår det her med computermus, tastatur, hurtig pc og stor skærm.

Alienware Academy er en ny gratis online platform til træning, hvor håbefulde entusiaster og amatører lærer at game på niveau med de professionelle e-sport stjerner – se indledningsfoto til artiklen. Medlemmer af det succesrige Team Liquid underviser f.eks. i ”Counter-strike” spillet.

Dells nye 24 og 27 skærme er ideelle til avancerede computerspil.

 

Ved hjælp af Alienware særlige Tobii værktøjer, der følger spillerens øjne på skærmen, indhentes og analyseres data. Brugeren kan så lytte til gode råd, følge deres fremskridt og sammenligne med andre gameres præstationer.

Endelig fortæller Dell, at Alienwares Command Center nu følger gratis med ved køb af Alienware mus, hovedtelefoner eller andet tilbehør. Centret fungerer som en egen hjemmeside, der samler informationer om system indstillinger, indhold osv.

Desuden har brugeren rådighed over et spilbibliotek med individuelle indstillinger til hver samt værktøjer til strømstyring. Command Center fungerer på alle Windows-pc’er – ikke kun Dells og Alienwares….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google Pixel 3 præsenteres i oktober