Bedre vejr på Windows

B&W giver trådløs nydelse

(Foto: Bowers & Wilkins)

Alle, der interesserer sig seriøst for Hi-Fi og god lyd, kender det britiske mærke Bowers & Wilkins (B&W).

Gennem adskillige årtier har B&W leveret fremragende højttalere, der bestemt ikke er billige.

På det seneste er også hovedtelefoner og øretelefoner kommet med. Ligesom B&W højttalerne samler de på flotte anmeldelser.

Spændende at se, om det samme bliver tilfældet med briternes første ægte trådløse øretelefoner.

De kommer i to udgaver – P15 og P17 – der begge disker op med aktiv støjreduktion (ANC), trådløs opladning og intuitiv audio-transmission gennem luften.

(Foto: Bowers & Wilkins)

P17 er den dyrere variant. De rummer bl.a. en egen digital signal processor og fire bittesmå Hi-Fi forstærkere i hver øreprop.

De leverer ægte 24 bit audio gengivelse via dobbelte hybrid-drivere i hver øreprop. Principperne er de samme som i Bowers & Wilkins store gulv-højttalere.

Støjreduktionen arbejder I “real time”, så den lynhurtigt kan tilpasse sig lydkulissen omkring bæreren af B&W øretelefonerne.

Dertil kommer hele seks indbyggede mikrofoner – tre i hver øreprop. De lytter dels på støjen – dels sikrer de klar stemme-forståelse, når B&W nyhederne bruges som håndfri telefoner.

Endelig kommer P17 med en pæn bæreæske, som B&W med rette kan kalde ”smartcase”, Den kan nemlig som den første på markedet videresende trådløs musik og tale.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Hvad man kan bruge det til?

Well – sidder man f.eks. i et fly, forbinder man smartcase til flyets Inflight Entertainment system, og æsken vil sende lyden derfra direkte til øretelefonerne.

På samme måde kan man koble Smartcase mellem sit tv eller sit Hi-Fi anlæg uden Bluetooth og sine trådløse øretelefoner. Praktisk, når man ikke vil udskifte hele sit gamle anlæg, fordi man har købt et sæt B&W øretelefoner.

Med P15 fokuserer Bowers & Wilkins på andre detaljer, der ofte er vigtige for brugere af moderne øretelefoner:

Således kan P15 spille i op til 24 timer på en opladning, hvis man husker at lægge øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Med 15 minutters opladning kan man få to timers spilletid. Det samme er i øvrigt tilfældet med storebror P17.

De to Bowers & Wilkins nyheder kan enten betjenes med simpel berøring af ørepropper, ved hjælp af B&W’s app til mobilen eller stemme-kommandoer til Google Assistent og Apple Siri.

Både P15 og P17 ventes til Danmark den 30, april. Priserne bliver henholdsvis 1.800 og 2.900 kroner pr. sæt….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre vejr på Windows