5G salget eksploderer

Når videomødet skal se bedre ud

(Foto: Razer)

Corona krisen har lært os mange ting. På godt og ondt.

Vi har fundet ud, at de fleste godt kan gå med mundbind uden at få åndedræts-besvær. Problemet er bare, at det er svært at forstå, hvad personen siger inde bag stoffet.

Vi har også opdaget, at video konferencer snildt kan bruges som erstatning for traditionelle møder. Måske face-to-face møder forsvinder helt – også efter Corona.

Undervejs har mange os så også opdaget, at de webcams, der sidder som standard i laptops, ikke er meget bevendt. Det samme gælder selfie kameraer til video på mange smartphones.

(Foto: Razer)

Resultatet har danske it-forhandlere tjent store penge på under Corona krisen. Salget af separate webcams har slået alle rekorder i det seneste år.

Det samme gælder for de mere professionelle udgaver af de små kameraer. Folk vil gerne se ordentlige ud på online video. Ikke mindst bloggere, podcastere, influencere og streamere.

Sammen med entusiasterne, der altid vil have det første og det bedste, er de målgruppen for Razers nye Kiyo Pro. Nyheden skal være så god, at fabrikanten ikke længere kalder den for et ”webcam”, men et ”USB kamera.”

Razer er kendt for at producere avanceret gear til gamere og e-sportsfolk. Også de professionelle af slagsen. De bruger ofte tastaturer, mus, skærme, laptops og stole fra dette mærke.

(Foto: Razer)

Det nye Kiyo Pro kamera holder Razers velkendte stil. Det vil sige et cool design i sort. Indholdet er af høj kvalitet, men det koster. At betale næsten 1.600 kroner for et webcam er ganske meget.

OK – så får man altså også en CMOS billedsensor på 2,1 megapixel, der har autofokus og mulighed for at tage knivskarpe billeder under selv dårlige lysforhold.

Kiyo Pro optager i Full HD kvalitet (1.920 gange 1.080 punkter) – og med 60 billeder i sekundet (fps). Det er specifikationer i professionel tv klasse.

Man kan indstille det optagede videobillede til 103, 90 eller 80 graders vidvinkel. Dertil kommer en følsom omni-direktionel mikrofon, så lydkvaliteten er på højde med billedet….

(Foto: Razer)

Razer kameraet er forsynet med en smart klap, så uvedkomne ikke kan kigge med, når videomødet er overstået. (Foto: Razer)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G salget eksploderer