Hellere mobil end sex?

Nu går Garmin efter kvinder

 

(Foto: Garmin)

Normalt er det modemærker som Skagen, Fossil, Michael Kors eller DKNY, der fremstiller smarte ure med kvinder og tynde håndled som kunder.

De feminine smartwatches udgør et klart mindretal, medmindre man betragter en unisex model som Apple Watch som kvindelig.

I hvert fald har pige-fokuserede ure i dag fået et nyt medlem fra en lidt overraskende kant – Garmin.

Herfra kommer normalt ret maskuline og store smartwatches, der ofte henvender sig til et sporty publikum. Mest kendte er nok Garmins seje ure til golfspillere og cykelryttere.

(Foto: Garmin)

Det nye Garmin Lily har en helt anden stil: Urkassen måler f.eks. kun 34 mm i diameter. Uret er beskedne 10,15 mm tykt og urremmen 14 mm bred. Det er spinkelt for et smartwatch.

Lily har også andre design-elementer, som man sjældent ser på smartwatches: Touch skærmen er f.eks. i sort/hvid og ikke i en masse farver.

Displayet er tilmed gemt bag et mønstret glas. Det er forskelligt, alt efter hvilken af seks Lily styles  man vælger. Også dét er en nyhed i den verden.

Som udgangspunkt markedsfører Garmin det nye Lily ur i to grund-varianter – Classic og Sport. Under hver kategori findes så flere modeller.

Lily Classic kommer med en urrem i italiensk læder og en urkrone i rustfrit stål. Sport varianten har en silikone urrem og en krone af aluminium.

(Foto: Garmin)

Som ventet fra Garmin er Lily mere end bare en smuk ting. Urene indeholder således en stribe sundheds- og fitness-relaterede features.

Urene kan f.eks. måle og registrere puls, stress, åndedræt, hjerterytme, søvn og hydrering. Dertil kommer de mere almindelige ting som skridttæller, energiforbrug osv.

Da vi taler om et ur til en bestemt målgruppe har Garmin også indbygget registrering af menstruations-cyklus, graviditets-management, åndedræts-træner osv.

Garmin hævder, at det feminine smartwatch kan køre i op til fem dage på en batteri opladning, Forklaringen er det ret lille display i sort/hvid, der bruger mindre strøm end de store ures farvelader.

Garmin Lily Classic koster 2.099 kroner, mens man skal af med 1.699 kroner for Sport modellen. Begge er til salg i Danmark fra i dag….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hellere mobil end sex?