5G for bare 2.000 kroner

Hellere mobil end sex?

(Foto: Pixabay)

Der er selvfølgelig noget, som hedder telefonsex. Med eller uden levende billeder på.

Men så er der sex og mobil hver for sig. Hvad er vigtigst for unge danskere, der er midt i den bedste forplantnings-alder?

Hos hver tiende dansker mellem 18 og 35 år er telefonen det vigtigste. 11,2 procent siger, at de hellere vil undvære sex end deres smartphone.

Samtidig svarer 42 procent, at de hellere vil undvære alkohol end mobilen. Ikke godt at høre for de mange cafeer, barer, værtshuse og diskoteker, der har problemer nok med at skulle holde lukket på grund af Corona.

Tallene stammer fra en ny undersøgelse, som mobiltelefon fabrikanten OnePlus har foretaget blandt 9.000 unge i Danmark, Tyskland, Storbritannien, Finland, Frankrig, Holland, Italien og Spanien.

Svarene er indkommet i november og december 2020, så Corona pandemien har haft sin klare indflydelse på undersøgelsens resultater.

Fire af ti vil hellere undvære alkohol end deres smartphone. (Foto: 7shifts / Unsplash)

Folk har ikke kunnet gå i byen og til fester, som de plejer. Derfor har de brugt mere tid på telefonen end på at jage en ny partner, kæreste eller one-nite-stand.

Medmindre naturligvis jagten er foregået på mobilen og et dating-site, for så er mobilen jo et lige så vigtigt redskab som at charmere sig på nettet.

Never mind. Den nye analyse, som OnePoll har lavet for OnePlus, indeholder også en række andre interessante konklusioner end, at telefonen er vigtigere end sex for mange unge danskere.

Den viser f.eks, at 70 procent har deres smartphone liggende på natbordet hver dag. 40 procent tjekker mobilen som det første, når de vågner om morgenen.

Telefonen overgår selv tættere relationer med andre mennesker. Måske den ligefrem erstatter kæreste og partner. Lidt uhyggeligt at tænke på, ikke sandt?

Det er ikke kun voksne, der har mobilen med i seng hver nat. (Foto: OnePlus)

I hvert fald svarer syv procent af de danske unge, at de hellere vil have deres mobil end deres partner, kæreste, kone eller mand.

Tilsvarende mener seks procent, at de godt kan undvære deres bedste ven, hvis det betød, at de fortsat kunne beholde deres elskede smartphone.

Unge danskere bruger deres mobil 5,2 timer om dagen i gennemsnit. Bestemt ikke kun til at tale i telefon, men nok snarere til at streame musik, chatte, tjekke sociale medier, se film, læse nyheder og spille games.

Ikke overraskende fortæller seks af ti – 59 procent – at de har brugt deres smartphone mere under Corona pandemien end før. 28 procent vurderer sågar, at de har spenderet markant mere tid på mobilen, mens virussen har raset.

I undersøgelsen fra OnePlus bliver danskerne også spurgt, hvilke apps de har oftere tændt i det seneste år på grund af Corona:

  • Sociale medier – 51 procent
  • Spil-apps – 41 procent
  • Streaming apps – 39 procent
  • Besked apps – 26 procent
  • Shopping apps – 25 procent

Det passer meget godt sammen med de erfaringer, vi hører f.eks. teleselskaber fortælle. De har – om nogen – tjek på, hvad danskerne bruger deres mobiltelefoner til. Med eller uden Corona.

Endelig afslører OnePlus’ nye undersøgelse, at danske smartphone ejere kan få koldsved på panden og nervøse trækninger, hvis deres mobiltelefon er ved at løbe tør for strøm. Især på tidspunkter, hvor man ikke har adgang til en oplader og en stikkontakt.

Hele 60 procent svarer, at en død mobil uden strøm er et mareridt….

(Infografik: OnePlus)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5G for bare 2.000 kroner