Google er ikke eneste måde at søge på

Råt Garmin, der tilmed er klogt

Garmin vinder stærkt frem hos de mennesker, der ikke vil nøjes med et helt almindeligt smartwatch. Garmin fans vil have et ur, der kan noget ekstra for sportsfans, golfspillere og sejlere. Også dem, der dyrker det ekstreme udendørs, vil elske Garmin.

Instinct er navnet på det nyeste af Garmins robuste outdoor ure. Nyheden kan tåle næsten hvad som helst, men koster alligevel ikke mere end knap 2.400 kroner på det danske marked.

Garmin Instinct overholder f.eks. militære standarder for stød, fald og tæthed mod vand og støj. Urkassen er forstærket med fiber, mens glasset over det digitale display er både ridsefast og kemisk behandlet.

Da Instinct helt åbenlyst er designet til udendørs aktiviteter, er uret forsynet med et tre-akslet kompas, GPS, Glonass og Galileo. Så kan man vel ikke blive væk, når man bevæger sig uden for de afmærkede stier. Der vil altid være en trådløs forbindelse op til en satellit.

Som yderligere sikkerhed kan man planlægge sine ekspeditioner ved hjælp af Garmins Explore app. Så er ens rute registreret på en server, og man vil automatisk få vist ruten den modsatte vej, når man vil tilbage til sit udgangspunkt.

Garmin Instinct kan “tracke” forskellige slags sport, som man udsætter sin krop for – løb, ski, hiking, vandring, kajak sejlads, svømning, cykling osv. Undervejs registrerer uret ens hjerterytme, puls, antal skridt, stress niveau, distance gennemført og forbrændte kalorier. Mens man hviler fra anstrengelserne, overvåger Garmins nye ur selvfølgelig også ens søvn mønster.

Hvis du parrer Instinct med din smartphone via Bluetooth, kan uret alarmere om notifikationer for opkald, e-mails, sms og kalender aftaler. Så kan man holde sin mobiltelefon godt beskyttet i en lomme eller en taske, mens man bevæger sig i den vilde natur.

Instinct fås i farverne grafit sort, tundra hvid og flammerød. Uret kører i op til 14 dage på en opladning, hvis det står i smartwatch mode. Tænder man for GPS, ryger levetiden ned til 16 timer.

Med 2.499 kroner koster Instinct under det halve af Garmins luksuriøse Fenix5 Plus ur, der har flere funktioner, men ikke er mere robust….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google er ikke eneste måde at søge på