Indkøbsvognen tænker selv

Red Bull roterer i musikken

(Foto; Red Bull / Technics)

Der er store penge i dåser med energidrik. Bare se på østrigske Red Bull, som bruger astronomiske summer på at reklamere på sit mærke.

Det betyder, at Red Bull er med nærmest alle vegne. Red Bull har flere fodboldhold på topplan. Østrigerne har deres egen Formel-1 stald, og sponsor-kronerne sidder i det hele taget meget løst.

Nyeste tiltag handler om musik. Via et samarbejde med det berømte japanske Hi-Fi mærke Technics vil Red Bull hylde alle verdens danseglade og DJs – og break dancere i særdeleshed.

Den nye Red Bull BC One pladespiller SL-1200 Mk. 7R er grundlæggende en oppeppet SL-1200, der formentlig er verdens mest udbredte grammofon på diskoteker.

(Foto; Red Bull / Technics)

Den egentlig meget diskret designede pladespiller vækker voldsom opsigt i sit nye energiske outfit:

Red Bulls farverige logo lyser op på pladetallerkenen. Pick-up hovedet er  rødt, og tonearmen har fået en gylden lakering i stedet for den normale alu-farvede..

Resten af pladespilleren er original Technics:

Det vil sige en kraftig direct drive motor og en dobbelt-laget pladetallerken, der skal eliminere vibrationer og resonanser.

Pladespillerens chassis er blevet modificeret, så det ud over aluminium består af et lag ABS plast blandet med glasfiber. Det skal gøre grammofonen endnu mere solid, end den allerede var i forvejen.

(Foto; Red Bull / Technics)

Andre gode detaljer er f.eks, at både netledning og phono-kabel kan tages ud. Stik er forgyldte, og pickup nålen har fået sin egen direkte LED-belysning.

Dertil kommer de velkendte Technics kvaliteter som stroboskop på pladetallerkenen, så man lettere kan justere omdrejnings-hastigheden.

Man kan vælge mellem tre hastigheder – 33, 45 og 78 – som kan justeres frit op og ned. Discjockeys elsker, at der er lynhurtig start og bremse plus naturligvis en Reverse Play funktion.

Den særlige Limited udgave af Technics Red Bull BC One kan købes hos større DJ-udstyrs forretninger som f.eks. Westend DJ og DJSuperstore i England eller B&H i USA. Prisen er 1.200 dollars eller 899 britiske pund. På dansk vil det være ca. 7.600 kroner….

(Foto; Red Bull / Technics)

(Foto; Red Bull / Technics)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkøbsvognen tænker selv