Denne renser kan også lade op

Ekstra race i Galaxy Fold

(Foto: Samsung)

Smartphone fabrikanter forsøger med jævne mellemrum at skabe ekstra eksklusivitet omkring deres produkter ved at indgå samarbejder med kendte modenavne eller bilfabrikanter.

Derpå kommer der f.eks. limiterede oplag af Huaweis toptelefoner med Porsche Design islæt. OnePlus havde i en periode en alliance med sportsvognene fra McLaren, og Samsung har lavet særlig Galaxy udgaver sammen med modedesigneren Thom Browne fra New York.

Nu kunne det se ud, som om Samsung vil have mere fart på i Kina. I hvert fald har verdens nummer ét i smartphones netop lanceret en særlig Aston Martin Racing Box på basis af sin dyre Galaxy Z Fold2 klaptelefon.

Ligesom det er tilfældet med Samsungs Thom Browne udgave af Galaxy Note kommer den Aston Martin inspirerede Z Fold2 i en special-designet indpakning.

(Foto: Samsung)

Ud over selve telefonen indeholder æsken en original Aston Martin Racing polo shirt, en Aston Martin Racing hue, et Aston Martin cover til mobilen, et Samsung Galaxy Watch3 ur og en krystal-lignende plakette.

Det hele skal både virke dyrt og er det skam også. Kineserne skal nemlig betale 20.900 yuan for herligheden. Det svarer til ca. 20.000 kroner.

I Danmark vil publikum nok være begrænset til en mobil-pakke som denne. Helt anderledes i Kina, hvor det er super trendy for den hurtigt voksende middelklasse at klæde sig i de rigtige modemærker fra Europa, køre i tyske luksusbiler eller engelske sportsvogne, og drikke dyre franske vine.

Aston Martin udgaven af Samsung Galaxy Z Fold2 kommer med Snapdragon 865 processor, 5G, 12 GB RAM og 512 GB lager. Desuden kan man vælge mellem telefonen i farverne Mystic Black og Mystic Bronze.

Hvis I stadig er “på” og har de fornødne kontanter til rådighed, kan Samsungs Aston Martin folde-telefon bl.a. bestilles via det store kinesiske online varehus Tmall her….

(Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

 

 

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a312a.7700824.w5003-23270843291.1.2a484957QJpcOq&id=627142015814&scene=taobao_shop&sku_properties=5919063:6536025

https://www.samsung.com/cn/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne renser kan også lade op