Her er en ægte Super Soaker

Hver fjerde hører Podcasts

Podcasts, der af nogle kalder radio-udsendelser i nye klæder, er fortsat populære. Ikke kun hos snakkesalige bloggere, der er trætte i fingrene af at skrive på tastatur. Men i stigende grad også hos kommercielle virksomheder, der lægger reklamer ind i podcasts.

Dér, hvor man kan se en markant udvikling i podcasts, er på den måde, vi lytter til dem. For et par år siden foregik det mest på pc eller laptop. I dag lytter man på smartphones med øretelefoner til.

74 pct. af verdens podcast lyttere tager mobilen og kun 59 pct. deres pc. I 2015 var det helt omvendt, viser en ny analyse fra Global Web Index.

Analytikerne giver i høj grad Apple ”skylden” for denne udvikling. Apples Podcast app er nemlig langt bedre end dem, man kan få til Android telefoner og tablets. App’en har samtidig været med til at skabe en hel underskov af app-producenter, der optager deres egne shows, foredrag og fortællinger.

Ifølge Global Web Index lytter 1 af 4 internet-brugere til podcasts – tendens stigende…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er en ægte Super Soaker