Facebook kan nu Dropbox

God lyd fra ”dametaske”

(Foto: Harman Kardon)

Harman Kardon hører til et af de goe gamle Hi-Fi mærker, der i dag ejes af Samsung. Ligesom f.eks. højttaler-specialisten JBL eller tyske AKG.

Mens Samsung gør stor reklame for, at firmaets øretelefoner og højttalere i laptops er udviklet i samarbejde med AKG, får JBL og Harman Kardon lov til at sejle hver deres sø.

Det betyder bl.a, at Harman Kardon nu kan lancere et nyt medlem af sin Citation familie af trådløse højttalere.

Det seneste nye skud på stammen hedder Citation 200 og ligner vel allermest en dametaske eller en dyr mulepose med lyd i.

Modsat de fleste andre bærbare og trådløse højttalere har Citation både Bluetooth og WiFi. Det gør nyheden mere fleksibel og giver tillige mulighed for at sende ægte  Hi-Fi fra f.eks. en moderne stereo-forstærker eller receiver.

Designet har et tydeligt dansk islæt. Kabinettet er nemlig beklædt med ægte uld, der er vævet og fremstillet af Kvadrat.

(Foto: Harman Kardon)

Kvadrat er en internationalt værdsat producent af eksklusive design-tekstiler. Firmaet med base i Ebeltoft har samarbejdet med en række kendte arkitekter og designere. Også B&O bruger Kvadrat.

Tekstilerne fra Kvadrat til Harman Kardon kan tåle blid rengøring, regnvejr og lidt vandpjask. Citation opfylder således IPX4 specifikationerne for vand og støv.

Den nye højttaler har integrerede mikrofoner og Google Assistant. Man skal derfor kun sige ”Hey Google” i retning af Citation 200, før den vækkes til live.

Nyheden kommer desuden med både Apple AirPLay og Google Chromecast. De giver tilsammen adgang til over 300 online tjenester med musik streaming.

Endelig kan Citation 200 parres med andre Citation højttalere, så de fungerer som et multirums system, hvor man hører samme musik i alle hjemmets eller kontorets lokaler.

Harman Kardon Citation 200 kommer på markedet her i september i farverne mørkegrå eller sort. Prisen bliver 2.999 kroner…..

(Foto: Harman Kardon)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook kan nu Dropbox