Her er verdens største foto-objektiv

Denne smartphone er kun til kvinder

(Foto: Habury)

De fleste vil jo nok være enige med mig i, at smartphones ligner hinanden. Rigtig meget. Den eneste tydelige forskel, man kan se, er mellem foldemobiler og traditionelt designede telefoner.

I Danmark er det måske ekstra grelt. Med den kolo-enorme markedsandel, som Apple har her i landet, vil hele cafe-bordets udvalg af mobiler ofte være iPhone alle sammen. Eneste forskel er ringetone og eventuelt et beskyttelses-cover i en anden farve.

Derfor må der selvfølgelig være en niche for smartphones, der er designet specielt til kvinder – eller for den sags skyld til virile herrer.

(Foto: Habury)

Flere har prøvet uden det store held. Måske det lykkes denne gang, når det kinesiske mærke Hafury lancerer sin V1 telefon den 15. april.

Hafury er et datterselskab af Cubot, der er en mellemstor mobilfabrikant i Kina. Cubots lavpris-telefoner fås også i Danmark via butikskæder og online shops.

Hafury skal have studeret kvinders dagsrytme, arbejdsmetoder og anvendelse af mobiler, som (angiveligt) skal være anderledes end mænds:

(Foto: Habury)

 

 

 

”Den moderne kvindes rejse er fyldt med travlhed, der ofte kræver kompromis’er i jagten efter skønhed og et smukt liv. Alt er en kedelig afvejning. Hos Hafuru vil vi forsøge at tænde op igen for lidenskaben for skønhed. Dette er ikke bare en telefon, men en dyrebar gave der fanger hvert øjeblik i kærlighed.»

Sådan lyder teksten (oversat) i Hafurus pressemeddelelse, der også husker at fortælle flere gange, at mærket har en et slogan, der lyder ”The Best Love For You”.

Rent teknisk ligner Hafury en god mellem-klasse mobil, så det må være i det ydre og i den medfølgende accessoires, hvor V1 skiller sig ud fra hoben.

Med i pakken følger en lille makeup pung og et spejl, der placeres på telefonens ryg. (Foto: Habury)

En smart detalje er f.eks, en lille ekstra AMOLED farveskærm på 1.41 tommer på telefonens bagside. Den kan f.eks. vise klokken, vejrudsigt eller notifikationer.

En feature, der er almindelig på foldemobiler, men sjældent set på konventionelt designede smartphones.

Harufy nyheden ankommer i en flot gave-indpakning i sort, pink eller lyseblå. Også de tre kulører, som man kan købe telefonen i.

Det lille ekstra-display på telefonens ryg kan være ganske praktisk. (Foto: Habury)

 

V1 ankommer mere end komplet. Der er f.eks. ladeblok med som standard. Det samme gælder et beskyttelses-cover og en pænt flettet bærerem.

Med i pakken er skam også en lille pung og et make-up spejl, der begge kan monteres med magneter på bagsiden af den nye smartphone.

Indendørs sidder en Microtech MT8788 processor med 5G, 256 GB lager og enten 8 eller 16 GB RAM.

(Foto: Habury)

Batteriet er på moderate 4.350 mAh, der ifølge fabrikanten skal være nok til 17 timers uafbrudt musik eller 21 timers samtalre.

Hovedskærmen er en AMOLED type på 6,6 tommer og Full HD+ kvalitet. Kameraerne bagpå har sensorer på 64, 2 og 0,3 megapixel, mens selfies håndteres af en 32 MB billedsensor på fronten.

Den feminine Hafury V1 vil i første omgang komme til salg på de store kinesiske online platforme som f.eks. AliExpress. Senere skal den også dukke op i Europa….

(Foto: Habury)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens største foto-objektiv