Mange butikker dropper MobilePay

En barbering så tæt som i Star Wars

(Foto: Panasonic)

Jeg er ret sikker på, at Imperiet er lige glad med, om dets Stormtrooper soldater barberer sig grundigt hver dag eller ej.

Men, hvis universets science-fiction krigere skulle gøre det, vil det nok være passende, hvis de benytter Panasonics nye Star Wars Stormtrooper Special Edition ARC3 Shaver til formålet.

Panasonics nyhed ligner ikke ligefrem en lys-sabel fra Star Wars. Den er heller ikke helt så avanceret i sin teknologi, som vi ser i andre gadgets og værktøjer, som skuespillerne i de berømte film benytter.

(Foto: Panasonic)

I virkeligheden er den nye stjernekrigs-gadget til hjemmebrug blot en special-udgave af Panasonics normale ARC3 barber-maskine.

Den har så fået en ny hvid lakering og forskellige dekorationer, der får den til at ligne noget fra Star Wars. Det bliver ligesom at holde en Stormtrooper i sin hånd.

(Foto: Panasonic)

Panasonic har selvfølgelig sørget for, at mandlige Star Wars fans svært kan undvære en Stormtrooper shaver på deres badeværelse.

Barbermaskinen kommer f.eks. i en indpakning, der ikke lader nogen tvivl om des Star Wars inspiration.

Selve ARC3 shaveren er strømlinet og ergonomisk design og forsynet med en kraftig elmotor, der styrer de bevægelige knivblade.

Det mere avancerede kommer, når man opdager, at ARC3 er forsynet med en skæg-tætheds-sensor, der automatisk indstiller bladenes bevægelse, så barberingen bliver både skånsom og effektiv.

(Foto: Panasonic)

Desuden er barbermaskinen udstyret med hyper-allergeniske 30 graders skæreblade og en pop-up skæg-trimmer.

Endelig kan ARC3 både våd- og tør-barbere. Efter operationen mod ansigts-behåringen kan shaveren rengøres nemt under vandhanen.

Jeg har ikke kunnet finde Star Wars udgaven af Panasonic barbermaskinen i danske butikker endnu, men den kan i hvert fald købes online på Panasonics amerikanske hjemmeside. Her koster der 150 dollars eller ca. 1.050   kroner….

(Foto: Panasonic)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange butikker dropper MobilePay