Det er sundt at lytte til Taylor Swift

Her er Samsungs næste folde-mobil

(Foto: Tecdh_Reve / Samsung / X)

Folde-mobiler er ikke kun et modefænomen, som allerede fandtes i mindre udgaver for 25 år siden.

Klap-telefoner forsøger også at løse et velkendt problem, der har to modsat rettede mål:

På den ene side vil publikum gerne have store skærme, som giver dem god plads til indhold – fra video og sociale medier til reelt arbejde.

På den anden side vil folk stadig have en telefon, som de kan bære rundt på uden større besvær.  Helst i en almindelig jakkelomme.

(Foto: Tecdh_Reve / Samsung / X)

Moderne folde-gadges som Samsung Galaxy Z Fold eller OnePlus Open er mobiler, der kan klappes op, så de får et display som en lille tablet.

Lille, fordi de to telefoners skærm-areal stadig er mindre end Apples iPhone mini.

Hvis man vil have en mobil med et reelt og rigtig brugbart tablet-display kræver en ny og anderledes måde at designe en telefon-skærm på.

Flere fabrikanter har vist en løsning med en tre-foldig mobil. Med andre ord kan man ikke kun klappe telefonen op én gang, men to.

(Foto: Tecdh_Reve / Samsung / X)

Ifølge sociale medier i Kina er Huawei på vej med netop sådan en tre-dobbelt mobil, men eftersom Huawei er næsten helt ude af Europa – og i hvert fald Danmark – får vi nok ikke den nyhed at se herhjemme.

Mere sandsynligt er det, at Samsung kommer først.

Sydkoreanerne har nemlig længe arbejdet på prototyper af den banebrydende nye mobil.

Samsungs Display division viste teknologien for et par år siden, og nu siger rygterne, at den færdige telefon kommer her i 2024.

Den kunne meget vel få navnet Galaxy Z Flex S og måske endda blive præsenteret med de nye Z Flip6 og Z Fold6 modeller om ikke så mange måneder.

En Samsung Galaxy mobil med tre fløje vil være et på alle måder stort fremskridt for mobilbrugere, der ganske enkelt ikke kan få skærm-areal nok at arbejde med.

Den tredje fold vil ikke kun få telefonen til at fungere som en professionel tablet. Den vil også tilbyde et bredere billedformat, der vil være fint til biograffilm og avancerede computerspil.

Desuden vil en tredobbelt mobil kunne bruges og placeres meget mere fleksibelt end i dag:

Lige fra et ”telt”, som vi kender det fra nogle bærbare i dag, eller laptops med dobbelt skærm. Sidstnævnte har bl.a. Lenovo og Asus vist eksempler på….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er sundt at lytte til Taylor Swift