Rock-legende bygger speciel pladespiller

Motorola har eget smartwatch på vej

(Foto: Motorola)

De fleste store smartphone fabrikanter sælger også tablets, trådløse øretelefoner og smartwatches.  For mange mennesker hører de jo sammen.

Motorola er en af de få, der har manglet på ur-området. Lenovos datterselskab har hidtil fokuseret alene på mobiltelefoner, som mærket til gengæld har rigtigt mange forskellige modeller af.

Hullet i Motorolas kollektion kunne dog se ud til at blive fyldt ud nu, hvor det nye Motorola Moto Watch 40 er begyndt at dukke op i flere lande som f.eks. USA.

(Foto: Motorola)

Rent design-mæssigt lægger Moto Watch 40 sig tæt op ad bestselleren Apple Watch. Det vil sige en stor og firkantet urkasse, hvor flere af rivalerne foretrækker den klassiske cirkelrunde stil.

Det ser heller ikke ud, som om Moto Watch 40 er et smartwatch i fuld skala. Tværtimod skal nyheden bygge bro mellem fitness-ure og smartwatches.

Det sker ud fra en betragtning om, at de fleste smartwatch købere slet ikke udnytter deres dyre urs mange avancerede funktioner.

Moto Watch 40 kan køre i 10 dage på en opladning. (Foto: Motorola)

De bruger det mest til motions-relaterede ting og f.eks. at måle puls, hjerte-rytme, søvn-kvalitet, blod-iltning og antal vandrede skridt i løbet af dagen.

Alle disse ting kan det nye Motorola ur naturligvis. Til gengæld kan nyheden kun vise informationer og notifikationer.

Hvis man vil svare på beskeder eller tale håndfri telefon, må man hive sin smartphone frem af lommen, som Moto Watch 40 står i trådløs Bluetooth forbindelse med.

(Foto: Motorola)

Omvendt betyder denne mangel på avancerede smartwatch funktioner, at Motorola kan sælge sit nye ur meget billigere end f.eks. Apple, Samsung, Huawei eller Garmin.

Moto Watch 40 koster således kun 65 dollars eller ca. 460 danske kroner.

De færre features har også en anden fordel: Motorola uret bruger meget mindre strøm end f.eks. Apple Watch.

(Foto: Motorola)

Hele ti dage skal Moto Watch 40 kunne køre på en opladning. Samtidig kan batteriet lades op fra nul til 100 procent på bare 25 minutter.

Motorola nyheden er robust som et fitness ur, men virker samtidig mere raffineret og dyrere med sit store display, der er buet i siderne. Et visuelt trick, man ser på mange smartwatches.

Jeg ved ikke på nuværende tidspunkt, om Moto Watch 40 dukker op i danske butikker og hvornår. Lad os håbe det med den attraktive pris, Motorola udbyder uret i andre lande som f.eks. USA….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock-legende bygger speciel pladespiller