Her er Apples foldbare fremtid

Når øretelefoner godt må være luksus

(Foto: Devialet)

Franske Devialet hører til de tunge drenge i Hi-Fi branchen og har skabt helt nye dimensioner med sine jetmotor-formede Phantom højttalere, der kan spille utrolig højt og rent.

Devialet begår sig imidlertid også i meget mindre størrelser – nemlig i trådløse øretelefoner, som også hører til de dyre og lækre.

Anden generation af Devialet Gemini øretelefonerne er nu landet i Danmark. De koster 2.990 kroner for standard-udgaven og 4.490 kroner for den håndbyggede Gemini II Opera de Paris version.

(Foto: Devialet)

Gemini II har fået et bedre ergonomisk design, mere stabil tilslutning, adaptiv støjreduktion og endnu højere lydkvalitet end de allerede glimragende Gemini I.

Som noget eksklusivt kommer de nye øretelefoner med hele to aktive støjreduktions-systemer (ANC).

Det ene hedder Devialet Adaptive Noise Cancellation (D-ANC) og er udviklet specielt til Gemini II øretelefonerne.

D-ANC tager højde for ørets form og optimerer samtidig strømforbruget, så støjreduktionen ikke dræner batteriet for meget.

(Foto: Devialet)

Desuden skal D-ANC undgå forsinkelser i det trådløse lydsignal, hvilket ellers er normalt ved øretelefoners aktive støjreduktion.

Det andet støjfilter kaldes AWR eller Active Wind Reduction. Den benytter indbyggede mikrofoner på siden af ørepropperne til at tilpasse støjreduktionen til vind og vejr omkring lytteren.

På samme tid skal AWR sørge for, at stemmer er krystalklare under samtaler, når Gemini II bruges til håndfri telefoni.

Indendørs sidder også ny-udviklede drivere – højttaler-enheder – der er 10 mm i diameter og belagt med titanium.

Øretelefonerne kan arbejde med Qualcomms aptX-kredsløb til bedre lydgengivelse. Dertil kommer Bluetooth 5.2.

Gemini II er vandtætte efter IPX4, hvilket betyder, at de tåler regnvejr og sved. Man skal dog ikke tage øretelefonerne i brusebad eller ud at svømme.

Øretelefonerne har fået mere ergonomiske touch-knapper, hvis man ikke fjernstyrer dem via en app. Batterierne giver op til 22 timers spilletid.

De luksuriøse Devialet Gemini II fås i enten matsort eller ikonisk hvid. De kan købes hos udvalgte danske forhandlere eller via Devialets egen hjemmeside….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Apples foldbare fremtid