OnePlus 12 bliver stærkere til spil

Meget mere liv på laptoppens låg

(Foto: Lenovo)

Mens der som regel sker en masse ting på skærmen, når man har laptoppen stående tændt foran sig, er den anden side af displayet temmelig anonymt.

OK – mange sætter klistermærker på laptoppens låg for at skabe lidt mere liv, og så den bærbare pc bliver lettere at genkende.

De fleste lader dog fortsat ryggen stå fri i dens originale sølv, sorte, grå eller hvide farver.

(Foto: Lenovo)

Verdens største fabrikant af laptops viser nu, hvordan man kan forvandle laptoppens overside til et digitalt kunstværk.

Det sker på den nye Lenovo ThinkBook 13x Gen 4 SPE model, hvor metal- eller kunststof-pladen på en laptop erstattes af en e-blæk skærm i farver.

E-blæk eller E-Ink displays er normalt i sort/hvid, men Lenovo har valgt de kulørte E-Ink Prism skærme til sin nyhed.

(Foto: Lenovo)

De har måske ikke samme lysstyrke som et moderne OLED-display, men de bruger til gengæld næsten ingen strøm. Vigtigt på en bærbar pc, der ofte kører på batteri.

Lenovo oplyser, at hver laptop kan rumme op til 1.000 billeder og mønstre, som man kan skifte på laptoppens ryg ved hjælp af en app.

Lenovo afslører ikke mange tekniske detaljer om sin Prism skærm. Den er på 13 tommer og kan vise otte farver plus animationer.

(Foto: Lenovo)

Den laptop, som den ”levende” overplade sad på under CES Show i Las Vegas i den forløbne uge , var Lenovos seneste ThinkBook med Intel Core Ultra 09 processor.

Den lille bærbare har plads til 32 GB RAM, 1 TB lager, stort 874 Wh batteri, 13,5 tommers touch- skærm i 2,8K kvalitet og fire Harman Kardon højttalere i Dolby Atmos.

Denne ThinkBook 13x Gen 4 kommer på markedet her i første kvartal af 2024, men næppe med E-Ink displayet på ydersiden….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus 12 bliver stærkere til spil