Nordmænd bygger vindmøller anderledes

Nu skal tablets være moderigtige

RANRA’s anorak med integreret tablet-sele ville passe fint til det danske klima. (Foto: Lenovo)

(Opdateret) Normalt er det smartphones eller øretelefoner, som pyntes op, så de kan bruges som en åbenlys del af folks livsstil.

I farver, mønstre og nogle gange ligefrem i samarbejde med kendte designere eller berømte varemærker.

Nogle gange ser man det også med laptops, men dem har man jo også stående foran sig mange steder. Ikke kun på kontoret, men også på cafebordet.

Nu vil verdens største pc-fabrikant Lenovo have sin del af catwalk pladsen og omtaler i alverdens livstils- og mode-medier.

De kinesiske designere fra Kit Wan Studios forestiller sig, at brugeren iklæder sig et slags skelet, der f.eks. bærer en tablet. (Foto: Lenovo)

Til dét formål har Lenovo valgt den dagligdags gadget, som ofte er den mest anonyme – tabletten.

Den bærbare touch-skærm er til stor fornøjelse for mange, men fremtræder som regel i diskrete farver. Langt fra så iøjnefaldende som mobiltelefoner.

Lenovo gør ikke noget halvt, så derfor har pc-giganten ikke nøjes med at pakke sine tablets ind i kabinetter i nye farver.

Nøhhh. I stedet har Lenovo bedt tre unge mode-designere om at skabe tøj, som passer til tablets – og ikke omvendt.

Maiums design forslag ligner en dyne, som man har syet om til overtøj. (Foto: Lenovo)

Resultatet er Lenovos nye Tab Wear kollektion.

En tøjserie, der ser både cool og spændende ud. Men samtidig er praktisk med fin integration af moderne tablet teknologi, så den kan fungere som dagligdags street-wear.

I den forbindelse er Lenovo gået sammen med de tre mode-designere RANRA, Kit Wan Studios og Maium, som har bidraget med ret forskellige forslag til tøj og tablets.

RANRA har kontorer i Reykjavik og London, hvor vejret ofte er vådt og uforudsigeligt.

(Foto: Lenovo)

Derfor er der skabt en støj- og lysdæmpende anorak med isolerende hætte og en indvendig tablet-sele til at transportere den elektroniske gadget med. Alle materialer er fra genbrug.

Kit Wan Studios har base i Hong Kong. Her har man skabt et modulært exo-skelet, der bærer både tøj og tablet på en komfortabel måde. Materialerne er hentet hos små lokale virksomheder.

Marium kommer fra Amsterdam og er kendt for at skabe moderigtige, funktionelle og vejrbestandige designs.

Til Lenovo har hollænderne skabt en jakke, der kan forvandles til oppustelig hængekøje eller et picnic tæppe. Naturligvis med en tablet som integreret del.

Maiums jakke er fremstillet af gen-anvendt polyester, der er blevet lakeret med en bionisk og økologisk overflade. Jakken er Øko Tex-100 certificeret.

Desværre er Lenovos nye Tab Wear kollektion kun et koncept. Ikke noget, man kan købe online eller nede hos den lokale pc-forhandler.

Måske Lenovo skulle tage kontakt med en stor tøj- og modekæde.

Det ville da være oplagt at bygge bro mellem tekstiler og teknologi. I Danmark kunne sloganet være “tøj og tablets”….

(Foto: Lenovo)

(Foto: Lenovo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordmænd bygger vindmøller anderledes