Her er Samsungs nye Galaxy S23 FE

Polestar elbiler får en egen smartphone

Polestar 4. (Foto: Polestar)

Rygterne har rumlet i årevis, at Tesla ville lancere sin egen smartphone, der matcher i design med de populære elbiler.

Indtil videre er det kun blevet til en trådløs oplader-måtte og et separat powerbank batteri med Tesla logo på. Mobilen er ikke dukket op endnu.

Måske Tesla nu bliver overhalet indenom af svensk / kinesiske Polestar:

Inden udgangen af 2023 vil Polestar præsentere sin egen smartphone sammen med sine nye Polestar 4 elbiler.

Polestar 4. (Foto: Polestar)

Desværre ser det ud, som om Polestar telefonen kun skal markedsføres på det kinesiske marked. Den bliver naturligvis også bygget af en lokal mobilfabrikant – nemlig Meizu.

Dette mobilmærke er nærmest totalt ukendt i Europa, men hører til de mellemstore på det kinesiske marked.

Meizu sælger normalt mest smartphones i de billige  prisklasser, men den model, Polestar vil bruge, skal være med topklasse præstationer. Mobilen skal jo gerne matche den nye Polestar 4 i image og kvalitet.

Desuden er der særlig grund til netop dette valg af smartphone fabrikant. Meizu hører nemlig til Geely koncernen, som (tilfældigvis) også ejer bilmærkerne Volvo og Polestar.

Polestars topchef Thomas Ingenlath præsenterede Polestar 4 sammen med Polestar 3 på Auto Shanghai 2023 messen for nylig. Senere har Ingenlath afsløret flere detaljer om en kommende Polestar mobiltelefon. (Foto: Polestar)

Meizu har haft et par svære år og er trillet ned ad den kinesiske salgsliste efter Xiaomi, Huawei, Vivo, Honor og oppo med OnePlus.

Geely håber, at en fælles markedsføring med en spændende nye Polestar 4 SUV kan give Meizu et spark opad i image og profil.

At der i øvrigt ikke kun er tale om et rygte, blev for nylig understreget af Polestars topchef Thomas Ingenlath.

Han afslørede både over for amerikanske og kinesiske medier, at Polestar telefonen skal sælges som ekstra-udstyr til den nye elbil – og i første omgang kun i Kina.

Sandsynligvis vil Polestars smartphone køre med et modificeret styresystem, hvis brugerflade vil være identisk med den, som man bliver præsenteret for på elbilens store displays i kabinen….

Den nye Polestar telefon vil benytte samme FlyMe Auto software, som Meizu har udviklet til Polestar elbiler. (Foto: Weibo)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Samsungs nye Galaxy S23 FE